![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Lxn, .. eu n-am nicio idee. mai ales ca am vazut la tv un reportaj cu una.. ca sa nu o cataloghez, care isi etala plasticatii si spunea cum se simte ea mai desteapta ( (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ), frumoasa si atragatoare de cand si i-a pus. doh! trebuia sa incerc Cred ca se simtea desteapta fiindca a facut ceva pentru a se infrumuseta si a deveni atrgatoare! Ha ha! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
meg, cam asa spune si domnul meu, ca nu e nici o problema pot sa imi pun silicoane, dar dupa bye bye. ideea e ca nu cred in chestia asta, cand mi-am injectat buzele nu a vb cu mine o saptamana, pot spune ca are incalzirea facuta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu astept sa fac intai un bebe si dupa sa fac interventia.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fetelor...eu una nu as risca in veci sa imi pun silicoane pe banii vreunui barbat, nu de alta dar imi imaginez vreo scena din aia in care ma apuca de chimesha si incepe sa imi strige "Tu poti sa pleci dar tzatzele raman la mine ca am platit pentru ele!!! Numa pentru sanul stang am muncit 3 luni, ingrato si nerecunoscatoareo!!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ahh, asta cu buzele este si pata mea, busa de ceva vreme. Candva, cumva, tot imi pun eu botox in buze, macar un pic, sa vad cum imi sta. I-am spus si de asta si mi-a zis ca-i plac buzele mele asa. Sincer, ar trebui sa fim multumite si fericite ca sunt placute naturale si ca el ne apreciaza cand suntem noi, asa cum ne-a lasat mama noastra pe pamant.
Rozy, i feel you (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angel (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) aici ai zis un mare adevar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
angelika, daca te 'nerveaza, iti lasi sanii si pleci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
la asta nu m-am gandit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clara cu ce ti-ai umflat boticul si cam cat a costat?
Sadic ar fi sa-ti deschida operatia sa-ti ia implanturile pt urmatoarea, nu degeaba Irinel C. trimitea tirul dupa cadourile oferite iubitelor in timpul relatiei, dupa ce s-a incheiat orice intre ei. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Cate acelesi inele si blanuri nu se perindara pe la romanita iovan, anna lesko, monica etc. ? This post has been edited by walpurgik: Feb 11 2008, 08:02 PM |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Auch, walpu, touché! (IMG:style_emoticons/default/smart.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
walpu, injectarea a costat 300 de euro acum vreo 2 ani, si se vad si simt f natural, domnului ii plac la nebunie.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
no, acu 300 de e nu-i o avere. dar daca nu iti place, ce te faci? poate sa ti le 'dezumfle' pe loc?
(serios) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu cand ma gandesc la buze injectate..imi vine in gand fetisoara ceea de la Bambi...care are un bot oribil! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
si nu prea am vazut la nici una o schimbare subtila,delicata ,care se dea bine cu restu fetei.toate arata ca un peste cu noile buze (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:12 AM |
|