IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

27 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Operatii estetice, Pro sau contra ?
Meg
post Feb 11 2008, 09:32 PM
Post #131

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

hehe, rozy. vad ca nu esti de acord cu operatiile estetice sub nicio forma.
am vazut si eu bambi-le recent la tv.. ce naspa erau.. si-au luat si ele o masina, domne, si au chemat televiziunea!
Go to the top of the page

+Quote Post
clara
post Feb 11 2008, 09:39 PM
Post #132

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

mai eu am avut norocul sa am un doctor f bun, nu mi-a pus f multa solutie, si nu , in nici un caz nu arat ca cea de la bambi, sau cu buze de peste, sapte zile am fost umflata si oarecum nenatural, dar dupa 2 saptamani aratau extraordinar de bine.... depinde f mult si de indemanarea doctorului dar mai ales si de forma initiala a buzelor.
iar partea cu dezumflarea ma tem ca nu se face pe loc, doar in timp sa se reabsoarba solutia daca e semipermanenta, in rest pe riscul tau.........

+Quote Post
angeldust
post Feb 11 2008, 09:45 PM
Post #133

Musafir

clara si in 2 ani nu ti-ai mai facut nici o injectie si inca se vede??? Ca o prietena imi zicea ca se diminueaza efectul treptat.
Eu de buzele mele chiar sunt uber multumita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru buze si fund am primit cele mai multe complimente (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In rest, ma descurc si eu cum pot (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cred ca am mai spus ca singura operatie ce m-ar tenta e una la urechi, singurul meu complex ca sa zic asa.... dar fiind mult mai comod sa le acopar cu parul cred ca nu sa imi fac in veci curaj sa o duc la capat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Desi am inteles ca e o operatie care se face cu anestezie locala si nu e grea.

+Quote Post
rozy
post Feb 11 2008, 09:46 PM
Post #134

Musafir

nu sunt de acord cu exagerarile.nu stiu...deja parca e un trend treaba cu buzele.fizionomia unora chiar nu cere buze mai mari...dar de!! daca si-a pus nush care si nush care... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

clara, nu am vrut sa te simti tu prost, ziceam de fetisoarele astea de pe la tv...cantaretele (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) care ar trebui sa stie ca nu e muuuuusai sa fie toate niste Angeline Jolie (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 11 2008, 10:50 PM
Post #135

Musafir

Eu sub nici o forma nu mi-as umfla buzele cu pompa, asa, aiurea. Mi-as pune foarte putin, cat sa para un pic mai pline si sa arate natural, si avand in vedere ca se resoarbe in timp, nu-i un capat de tara. In rest, nici eu nu's prea pro operatii estetice, insa acum depinde si cat de complexata esti, ca persoana, de anumite defecte si cat de deranjante sunt... e si treaba asta cu du-te vino...

+Quote Post
afobia
post Feb 11 2008, 10:58 PM
Post #136

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

sincer , si eu am pe wishlist treaba cu marirea buzelor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 11 2008, 11:17 PM
Post #137

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

QUOTE(walpurgik @ Feb 11 2008, 07:48 PM) *
Sadic ar fi sa-ti deschida operatia sa-ti ia implanturile pt urmatoarea, nu degeaba Irinel C. trimitea tirul dupa cadourile oferite iubitelor in timpul relatiei, dupa ce s-a incheiat orice intre ei. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Cate acelesi inele si blanuri nu se perindara pe la romanita iovan, anna lesko, monica etc. ?

Eu chiar nu cred treaba asta cu tirul...cu siguranta e vreo tampenie nascocita de ziaristi. Ce dracu'...il vezi pe el sa se apuce sa tot cumpere cutii (sau sa puna pe cineva ma rog) pentru aceleasi bijuterii ca doar nu le da cadou asa. Sau sa le aiba puse pe toate intr-un anumit loc si trece din cand in cand pe acolo zicand "ia sa mai scot un cercel sau o blana pentru x"... In fine.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cat despre treaba asta cu buzele sunt total de acord cu Clara si anume: conteaza foarte mult forma buzelor tale. De aia si tipa de la Bambi are acum buzele cum le are. Nu cred ca e chiar un exemplu de "asa nu" dar nici prea ok nu e...

+Quote Post
walpurgik
post Feb 11 2008, 11:31 PM
Post #138

Musafir

BG, le cadoriseste de imprumut ca sa-i arate bine gagica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sigur e si trasa de par situatia. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
De acord cu buzele, conteaza ce iti face, cu ce, cine efectueaza operatia, forma daca poate fi potentata fara sa se vada artificial. Iar cele cu bot de peste, ghinion. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Bambina oricum nu-i prea frumoasa de felul ei, shashaita, cu o dantura neuniforma si cu un negru in cap nefericit ales. Dar daca ea se simte sensuala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si si-a implinit fanteziile de cum mi-ar sta cu... n-are decat. O marire de buze nu-i asa de invaziva si mai si trece.

Clara, poate bagi o poza la buze sa ma edific si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 11 2008, 11:56 PM
Post #139

Musafir

Da da da, doresc si eu o poza, sunt tare curioasa cum se vad. Eu insa nu m-am lamurit, pana la urma Clarei ii tine implantul de 2 ani?! E silicon sau botox? Ca daca e silicon, e clar ca tine pana forever (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 12 2008, 12:38 AM
Post #140

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Si eu vreau poza! Cine e Bambina aia? Aveti poze? Sau un nume sa dau si eu search pe Google? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

27 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 07:54 AM