![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici mie nu imi place deloc cum i-a iesit brunetei de la Bambi. Acum mai nou cica vor sa isi puna si sani.
Meg, dar nu erai tu cea care spuneai ca nu ai cara alea dupa tine?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Feb 12 2008, 12:42 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
am pus poze pe grup, pt fetele vechi angel, walpu stiti cine sunt, pt cele mai noi va ghidati dupa poza cu betty boop........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aaa si eu am solutie permanenta pusa de-asta nu s-a diminuat in timp efectul.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
clara, z, sa mor de-am stiut ca tu esti sub nickul asta; mai si ma tot framantam pe unde mai esti, ce s-o fi intamplat de nu mai intri?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De Moni ce mai stii?
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am cautat poza cu betty boop si nu m-am prins unde te gasesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Me wants to see the lips!
Aaaa, abia acum m-am prins (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by lxn: Feb 12 2008, 11:14 AM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
walpu, undercover (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar pe aproape (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ehe...eu stiam..d-aia o si stresam cu intrebari pe ici pe colo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
This post has been edited by roxanica10: Feb 12 2008, 12:12 PM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am vazut cum se face modelarea pometilor , prin obraz iti baga siliconul, la nas nu mai vb te ciocaneste cu dalta, la abdomen un fel de cezariana , tot asa vazute la tv
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu recunosc ca mi-am lucrat nasul si l-as mai lucra inca o data ca sa-l mai micsorez dar parca nu mi se mai pare asa mare beleaua. si cu daltita au spart osul si ce or mai fi facut ei pe acolo, dar nu mi-a fost deloc frica. dupa ce o saptamana am stat cu funia deasupra capului din cauza unor analize proaste, puteau sa ma taie si fara anestezie ca nu imi mai era teama de nimic. bine, in afara de faza cu nasul as mai vrea vreo 2 dezinstalari la nivelul fetei, upgrade-ul bustului doar dupa ce voi face un bebe, in cazul in care nu-mi va conveni forma lor apoi. deocamdata sunt mai mult decat happy cu 75 b-ul meu.
stiu o tipa care si-a facut extensie la un picior (era mai scurt decat celalaltul) si pe langa chinul de cateva luni cat a trebuit sa stea la pat, tot la fel ca inainte merge (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
si eu mi-am facut o rinocorectie in noiembrie anul trecut. dar daca mi-am facut o operatie estetica nu inseamna ca sunt de acord cu acele plastic girls care se transforma complet de vor sa arate ca nerfertiti sau madonna sau mai stiu eu ce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi-a fost atat de frica (nu-si poate inchipui nimeni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) cat ) dar a trecut atat de repede.....si parca tot nu-mi vine sa cred ca am facut-o. sunt foarte multumita de rezultat (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) . de fiecare data cand ma uit in oglinda ma gandesc la dr. care m-a operat si cat de fericita m-a facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
iulianna |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna 17qirl, sweetgirl si florina, daca mai sunteti interesate de operatiile estetice as putea sa va dau niste informatii despre un program. Prietena mea este foarte multumita, imi puteti lasa un mesaj pe mail-ul meu: editat
This post has been edited by kalua: Aug 1 2008, 01:15 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:35 AM |
|