![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna seara! Pink, sa stii ca si eu am intrebat barbati ce parere au, si au spus ca din exterior se vede bine. Imbracata adica. Dar sa pui mana, cica e cel putin ciudat, si in mod clar iti zboara gandul de la....Eu nu mi-as pune silicon nici sa ma platesti. Si io nu am ce sa bag in sutien. De aia nici nu port (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sa va spun de mama. Ori e vrajita, ori e pacatoasa, ori cea mai ghinionista de anul asta. Azi si.a pus compot intr.o cana. Cand sa ia cana. s-a desprins manerul, cana evident a cazut, s-a spart. Pana aici, totul normal. Ceea ce nu e tocmai normal, este ca, un ciob din cana a sarit si i-a taiat o vena la mana. Una din alea de le tai ca sa te sinucizi... A avut noroc ca a fost o vecina acasa sa o duca la spital. Cica a pierdut oleaca de sange. Spunea ca ii tasnea ca la fantana. Acum e bine. A cusut.o... Io pap oleaca. Am realizat ca nu am mancat nimic in seara asta, si nu ma culc cu stomacul gol, pentru ca maine o sa mor de foame. Am facut curat. Dintr.o data e mult mai bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hai va pup, noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ! Sunt terminata de cap...cu tva-ul asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ! Azi am avut o zi cumplita...din cauza la tva nici nu mai judec normal (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ! Subscriu. Pink, si eu am cochetat cu ideea, insa as vrea sa vad cum arata "pe viu". Si in nici un caz nu mi-as pune "laptarese", ca ar fi jenibil... Insa cred ca motivul depresiilor tale e altul. Ce ciudatenie, Albi... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Pink,fii
serioasa;intreaba prietenii tai baietii ce parere au despre planurile tale cam pe unde ar treb sa intervii;ai sa fii surprinsa de raspunsuri,daca nu tii cont de ceea ce-ti spun fetele de pe forum Esti o fata f frumoasa si daca esti sanatoasa multumeste-i lui D-zeu,altceva nu mai conteaza |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Subscriu la ce a zis Melcri
Pink, lasa prostiile (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ! Esti fata frumoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc, fetelor. Am intrebat, unii s-au aratat incantati de sani si altii nu. De restul nu am intrebat pentru ca vor fi foarte putin vizibile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, dar cu sutien cu tot si nu arata suficient. Tie ti-e usor sa vorbesti ca tu ai ce baga in sutien. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eh lasa, ca nici eu nu am vreo cupa D. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tu cat ti-ai dori? Iubitul ce zice? Dar noi nu suntem aici sa te judecam, tu stii ce te face fericita.... Eu vreau sa imi fac tatuaj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...dar tot ezit, am gasit modelul, foarte finut, dar daca nu imi iese cum vreau eu?? Eu ma iubesc asa cum sunt. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Uite unde era mica noastra narcisista! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar stiam de fapt. Mai tineti minte ca v-am spus acum vreo saptamana ca mi-au taiat netul, ca nu am platit?? Eh bine, si acum scriu tot gratie wireless-ului (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Dar ce sa fac, daca eu termin de la job pe la 8 si astia la 8 fara, inchid? Bine, recunosc ca mi-a fost si lene sa ma deplasez...daca e vorba de pantofi& stuff imi trece, dar la alte prioritati, vai de steaua mea (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) imi aduc aminte doar cand e prea tarziu. Traiasca wireless-ul din imprejurimi! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) This post has been edited by Cindy: Jul 3 2010, 12:59 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Gatit si halit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , arata bine si l-am prajit de l-a luat nebuneala , deci cred ca a fost okay, merci de ponturi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Pink, eu i-as da crezare iubitului, in definitiv, el ia contact indeaproape, mind my french (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sincer? Si pe mine m-a batut candva un gand dar am o prietena care si-a pus iar durerile sunt incredibile, abia dormi si n-ai voie nici un efort cam 2 luni de zile plus ca si eu sunt de parere ca arata bine numai cu haine. Fara haine sau numai cu costum de baie, se vede ca sunt fake. Mie micute si fasnete mi se par mai faine decat unele care urla " look this way !!!!" . Eu zic sa te mai gandesti si cu cat te gandesti mai tare, sper sa iti treaca cheful asta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Sunt muuulte cazuri de tipe care regreta ca si le-au pus sau le vor iarasi mici, plus ca .....e o chestie gelationoasa care se simte gelatinos..bbbrrrr . Cu un mic retus la nas, nu am nimic de comentat, poate sa fie foarte util (nu zic ca ai avea nevoie oricum) iar cu lipo, vezi-ti de treaba ! Sport cat cuprinde si gata. Cu lipo sa te aud la al treilea sau al patrulea bebe-Pink. Dar pana atunci, bucura-te de tinerete , ti-o zic cu mult drag (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Laryss_A: Jul 3 2010, 01:13 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am vazut si eu cum arata si cum se simt sanii siliconati. Eu nu trec de la A la full C ci de la B la C. As vrea sa ma programez in toamna pentru nas si sani. Restul peste 1-2 ani. De lipo nici eu nu sunt prea sigura pentru ca am slabit suficient insa inca mai am reprize de plans in care ma vad la 65 de kg desi nu sunt reale si am doar 52-53 acum si cred ca daca as mai scapa de vreo 4 kg de grasime de depozit nu as mai avea starile pe care le am.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Nu mi-o lua in nume de rau insa problemele de genul asta eu cred ca se rezolva mai degraba la un medic psiholog sau cu ajutorul celor apropiati care sa te inteleaga. E vorba de increderea in sine si crede-ma , o operatie nu te va ajuta sa ti-o gasesti. Risti sa intri intr-un cerc vicios si sa sfarsesti prin a fi vesnic nemultumita de tine. Eu cred ca nicio femeie nu se simte buricul pamantului, mai ales cand suntem intoxicati cu fel si fel de reviste glamour insa trebuie sa gasesti balanta, sa te vezi frumoasa ( pentru ca chiar esti !!! ) si sa gasesti echilibrul ala fin din interiorul tau. Conteaza foarte mult si oamenii cu care te inconjori. Mai mult decat atat, gandeste-te ca problema s-ar putea sa fie la ei si in faptul ca nu te pretuiesc indeajuns. Dar crezi ca o operatie estetica va schimba asta? Mai bine le faci 'vant' celor care te subestimeaza si inveti sa gandesti mai optimist. Capul sus, esti o fata frumoasa !
|
|
|
![]()
|
|
Nu e vorba de altii ci de mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nimeni nu m-a incurajat sa iau decizia asta. Am luat-o singura. Asa cum am decis si ca trebuie sa slabesc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:34 PM |
|