IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

27 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Operatii estetice, Pro sau contra ?
Bia
post Jul 4 2010, 04:24 PM
Post #181

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

City, aia-s 2 barbati sau 2 femei. Sunt confuza.
Bre, Jo, aveam sutien. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
citystella
post Jul 4 2010, 04:30 PM
Post #182

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Esti perfecta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post Jul 4 2010, 04:32 PM
Post #183

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Pink de o bataie estetica ce zici? dau gratis (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Jul 6 2010, 12:38 AM
Post #184

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu nu cred ca ai nevoie de operatie estetica, ai un corp superb! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 6 2010, 12:44 AM
Post #185

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Subscriu!

+Quote Post
ayana01
post Jul 14 2010, 10:26 PM
Post #186

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 8,008

Pink, ce inaltime ai, daca nu te superi?

Mie imi pari ideal de slabuta. Acu fara misto. Eu am 1,74 si undeva la 60 de kg si ma consider putin.. uhm.. rotunjoara pe la solduri. Ce mai, am si colacei daca nu stau chiar dreapta. Uneori si cand stau =)) Dar nu as face liposuctie. Poate ti-ar prinde mai bine sa faci putina sala? (se elibereaza endorfine, imaginea de sine se imbunatateste garantat, si poate imbunatatesti unele zone pe care le consideri cu probleme). Arati super. Nu are rost sa te tai pt atat, parerea mea.

La partea cu nasul, si eu mi-as face o rinoplastie. Dar mi-e teama. La mine e de reconstruit cu totul, piramida, etc. Am studiat si trebuie zdrobit mecanic osul. Sincer mi-e teama de mor, asa ca m-am resemnat la "cine ma place, ma place si asa". Cred ca e chestie de atitudine mai mult.

Esti frumoasa, esti sanatoasa si esti tanara. Cel putin eu asa te vad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
andraa75
post Jul 14 2011, 04:42 PM
Post #187

Musafir

minucutzaB, buna! eu vreau sa-mi fac operatie de marire a sanilor. si, ca si tine, am inceput sa ma interesez pe forumuri sa aflu din experientele altora. am cautat si clinici. tu unde ai fost? eu am gasit o clinica care 'mi-a facut cu ochiul'. polisano se numeste, ai auzit de ea? am vazut ca au avut de curand deschiderea in bucuresti a unui centru (asa am aflat mai multe despre ea). arata f bine si din ce am vorbit la telefon par foarte deschisi. clinica este condusa de un doctor austriact, i-am citit cv-ul si este impresionant + ca am mai vazut ca au aparatura pe care n-o gasesti pe la noi prin spitale (din pacate). astept sa-mi spui mai multe si ma adresez si celorlalte fete care au facut operatie sau au de gand sa apeleze la chirurgie estetica. va pup!

+Quote Post
Bia
post Jul 15 2011, 05:47 PM
Post #188

make-up artist

Eu merg miercuri la o consultatie la MedSport la Dr. Grecu. Tot pentru sani apelez la el. O sa va povestesc cum merge. Eu nu am auzit de clinica de care vorbesti tu. Dar nu ar fi mai bine sa te operezi la un doctor local despre care poti verifica informatiile, poti vorbi cu alte paciente, etc.? Eu am cautat mult si am studiat problema. Conteaza mult ce rezultat iti doresti pentru ca fiecare doctor are stilul sau. I-am mai avut in vedere pe Dr. Parasca si pe Dr. Voicu dar la cel din urma am renuntat deoarece are un stil de a pune sanii nu foarte apropiati si nu imi place. Grecu in schimb pune sanii mai apropiati si fixeaza foarte frumos implantele anatomice. Rotunde am vazut foarte frumoase la Parasca. Eu nu sunt inca hotarata la ce forma vreau dar stiu ce rezultat vreau si am vazut la Grecu sani ce par rotunzi si frumosi cu proteze anatomice cu profil inalt si late. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Stiletto: Jul 15 2011, 05:48 PM

+Quote Post
Diana.
post Jul 16 2011, 01:04 PM
Post #189

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Alege un model care sa fie cit mai apropiat de forma ta naturala. Se vor potrivi cel mai bine conformatiei tale. Stii ce dureri sint dupa, da? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bia
post Jul 16 2011, 02:07 PM
Post #190

make-up artist

Pai o sa merg pe propunerea doctorului. Vreau eu cai veri pe pereti dar nu vreau sa am complicatii doar pentru ca am insistat la nu stiu ce marime de la prima operatie.

+Quote Post

27 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 09:48 PM