IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

27 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Operatii estetice, Pro sau contra ?
Diana.
post Aug 11 2011, 09:17 AM
Post #201

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Acum estu multumita de forma lor? Bustiera o mai porti?
Go to the top of the page

+Quote Post
Lyssuk
post Aug 11 2011, 09:44 AM
Post #202

Dependent

Group: Tratabil
From: Hell's gates
Member No.: 10,481

Stiletto, din ce am inteles tu ai dat 3000 de euro pe implanturi, nu? Pe mine m-ar interesa o ridicare, ca ii am lasati si arata nashpa. Ai idee cam la cat duce o operatie din asta? Nu implant, doar ridicare. Banuiesc ca e ceva mai ieftin...sau sper (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
mincu
post Aug 11 2011, 11:09 AM
Post #203

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 10,483

Eu in general nu sunt de acord cu operatiile estetice, dar, daca as fi vreodata intr-o situatie "disperata", poate as apela la o liposuctie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 11 2011, 11:35 AM
Post #204

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mi se par mici... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imbracata nu intorc capete. Uof... Dar forma e misto rau, dezbracata arata intr-un mare fel si in costum de baie. Acuma eu stiu ca am cerut sa fie mari dar nu vulgari si ca dr. a explicat clar ca atata intra si peste un an inca 100 cc (deci in total 600 de san la anul) ceea ce nu o sa faca decat sa ii mai apropie si atat, eu ma asteptam cumva sa para mai mari. Oricum, toracele meu mic si muschii nu suporta mai mult si degeaba ma uit eu la poze cu tzatze de 700 cc si 800 cc. Cred ca o sa invat sa fiu fericita cu ce am si sa ma bucur de ei ca sunt sanatosi si frumosi... Ah, si tre sa ii sustin mereu in bustiera/sutien din acelasi motiv. Ii arat in splendoarea lor numai cand e necesar sa ii scot la inaintare.
Da, atat am platit: 2800 euro operatia, 280 lei analizele, vreo 600 sau 700 lei la asistenta ce a venit acasa sa ma ajute la pansat si la golit drena. In rest mai costa calmantele pe care le iei 5 zile dupa operatie: Ketonal Retard, Diclofenac gel, Mydocalm, Omez pentru stomacel, si optional Algocalmin si Piafen (eu nu le-am putut lua pentru ca imi faceau rau). Insa anumite paciente (nealergice ca mine) au parte de calmante mai bune pe baza de ibuprofen...
Din cate stiu ridicarea e un pic mai ieftina DAR depinde de gradul de ptoza (asa se numeste) pentru ca sunt cazuri in care se face fara implant si cazuri in care se face cu implant. Asta decide doar medicul dupa consultatie si masuratori.
Dr. meu mi-a explicat multe la consultatie despre toate procedurile.
Eu zic sa ii faci o vizita. A, si inca ceva, nu te uita la pret la o astfel de interventie. Exista o groaza de complicatii de care e bine sa stii si sa alegi un chirurg cu putine complicatii la activ. Eu asa l-am ales pe Grecu care in peste 1000 de operatii a avut doar cateva cazuri cu probleme.

This post has been edited by Stiletto: Aug 11 2011, 11:38 AM

+Quote Post
Diana.
post Aug 11 2011, 11:58 AM
Post #205

Fondator eLady.ro

Bia, cind te mai duci la medicul tau?

+Quote Post
Bia
post Aug 11 2011, 12:01 PM
Post #206

make-up artist

Sf. lui august.

+Quote Post
Diana.
post Aug 11 2011, 12:11 PM
Post #207

Fondator eLady.ro

Poti sa intrebi, te rog frumos, cit e pretul pentru o operatie de liposuctie in zona superioara a gitului, care sa ma scape de barbia dubla?

+Quote Post
Bia
post Aug 11 2011, 12:54 PM
Post #208

make-up artist

Intreb, dar de ce nu programezi o consultatie? Ca preturile sunt diferite in functie de ce trebuie sa faca. Daca e piele multa in exces cred ca se face si o natie de lifting al zonei.
Consultatia e 100 de lei, nu e mult, si aflii tot. Nu e obligatoriu sa te programezi si la operatie daca mergi la consultatie.

+Quote Post
Diana.
post Aug 11 2011, 03:56 PM
Post #209

Fondator eLady.ro

Pentru ca stii ce greu imi e sa ajung in oras. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca nu se poate, nu e nici un bai. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te pup.

+Quote Post
Bia
post Aug 11 2011, 09:39 PM
Post #210

make-up artist

Eu intreb un minim si un maxim si ramane sa te decizi tu daca vii la consult sau nu. Eu plec din Otopeni si te pot lua si pe tine, oricum.

+Quote Post

27 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 03:21 AM