![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Doamne Bia dat tu ai facut chestia asta ca sa te placa mai mult ceilalti? Sa intoarca capul dupa tine pe strada?
Pacat ca ai asa de putina incredere in tine ca om incat sa ai nevoie de confirmarea celorlalti in asa de mare masura. Eu am sanii mici insa pe bune daca i-as mari pt vreo suma, poti sa ma si platesti si nu i-as modifica, nu sunt perfecti insa sunt ai mei si nu cred ca trebuie sa aratam toti/toate la fel, standardele frumusetii sunt dupa parerea mea cu totul altele, cui nu-i convine sa nu se uite (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pai, si de asta. Nu e normal sa aratam bine atat pentru noi cat si pentru ceilalti? Si intorsul capetelor iti da o oarecare incredere.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Bia, acum am intrat si eu si am vazut ca ti-ai facut operatie. Ma bucur ca esti bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Poate ne pui niste poze before and after... Te pup.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cire, ne era dor de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Din ce am vazut pe net un implant de 400cc e din categoria BIG (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Transmite-i felicitari prietenului tau (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Diana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Haha, Tudor, esti funny!!
O sa pun Before and After dar e cam aiurea aici pe forum, nu? Si imbracata nu se vede bine transformarea deoarece eram fan push-up extreme... Oh well... Now looks better but without any push up or padding... Hehe... Poate pun un link, sa vedem... Trebuie sa cer parerea Dianei. Nu as vrea sa atrag obsedatii. Sau poate pot cumva limita vizualizarea topicului pentru userii cu un nr. de x posts sau de y vechime. Am creat un grup pe Yahoo. Il vor accesa doar userii carora le dau eu permisiune. Atunci cand cereti sa deveniti membru scrieti userul de pe elady in detalii, mesaj, etc.. Eu il verific si dau accept. http://health.groups.yahoo.com/group/barbiesdream This post has been edited by Stiletto: Aug 13 2011, 01:44 PM |
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Pacat ca eu si Laur nu ne putem inscrie, am fi cei mai obiectivi comentatori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai nu am nevoie de comentatori, Laur. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu e ca si cum iti alegi o pereche de pantofi. Dupa cum ziceam, fetele ce vor sa faca acest pas trebuie sa fie pregatite... Si sa asculte de chirurg...
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:39 AM |
|