![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai ce ai cu nasul?! Ai un nas ok, ce ai cu el?!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
E un pic coroiat. Am ceva doar cu profilul nasului ca in rest e chiar ok. Si ma gandesc ca daca tot fac nasul sa fac in acelasi timp si altceva ce ma supara la fata (ca si eu am un pic de gusa) dar vedem ce zice si dr. Am vazut totusi ca si Grecu face nasucuri dragute, de copilas asa (el a zis ca ia intre 1800 si 2500 euro). Daca ma duc la Grecu sa imi fac nasul si ii mai cer si sanii 2in1 plus barbia cred ca nu accepta.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stii pina nu incerci. Insa zau ca nu vad nimic la nasul tau si nici gusa nu ai... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Lasa ca iti arat cand ne vedem exact!
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/757f9bff.jpg) Aici se vede! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Doamne Bia, mie imi pare tare rau de tine sa stii si o spun cu sinceritate, fara intentia de a fi rautacioasa. Tu ai ceva probleme cu corpul tau si mi-e teama ca daca o sa ai bani n-o sa te opresti prea curand cu operatiile estetice. Mai bine gandeste-te de ce simti nevoia sa modifici asa de multe chestii de tine, de unde nevoia asta de 'perfectiune' fizica? Incearca sa te iubesti mai mult pt ca am senzatia ca problema este la tine, imi amintesc cand ziceai ca vrei sa mori pt ca esti grasa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Diana biata macar are o problema medicala dar tu?! Sani si mai mari, nas, barbie, ce mai urmeaza? Crezi ca atunci cand o sa termini de operat tot o sa fii mai iubita, mai apreciata? Te-as fi inteles daca erai urata sau cu cine stie ce probleme, defecte fizice in urma vreunui accident sau boli, tu te joci cu corpul tau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bebe, eu nu ma desfigurez si nu, n-o sa ajung nici ca Heidi Montag nici ca alte obsedate de operatii estetice. Tot ce-mi fac este la nivel minim cat sa nu se vada ca e lucrat decat daca te uiti foarte atent inainte/dupa (la nas, de exemplu). E o diferenta intre a-ti bate joc de tine si in a nu face nimic pentru tine. Daca stai cu defectele pe fata sau corp, riduri, etc., cand eexista solutii pentru ele nu esti decat foarte ignorant si nepasator. Fireste ca toti imbatranim dar eu voi alege sa imbatranesc frumos si incet.
Si care e problema daca discut si cu voi? Asa cum aici se discuta multe alte chestii, se discuta si acest subiect. Imi cer scuze ca este unul controversat si multa lume ii este impotriva. Nu iti place tie ideea de operatie estetica, ocoleste topicul, te rog... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Bia imi dau seama ca nu intelegi deloc ce zic eu iar cand vorbesti de imbatranire sunt eu si mai in ceata pt ca nasul si sanii si gusa ta numai imbatranite nu sunt. Asa ca o sa ocolesc topicul cel putin cat e vorba de tine pt ca nici nu vreau sa te jignesc, pana la urma e alegerea ta ce faci cu corpul tau.
|
|
|
![]()
|
|
ex Win-Win ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 554 Joined: 16-May 10 From: IASI Member No.: 8,548 ![]() |
Pentru ca nu ma dau banii afara din casa nici nu am luat vreodata in calcul mici retusuri cu ajutorul bisturiului. Nu am nici o problema insa ca cine are bani si vrea sa-si umble putin la sani, nas, urechi, buze sa nu o faca. Totul e sa nu se exagereze si sa arate ciudat dupa aceea.
|
|
|
![]()
|
|
M-am legat de imbatranit pentru ca inevitabil se va intampla si sunt constienta ca de stopat nu se poate... si ca da, sunt de acord cu mici artificii legate de intinerire.
Tudor, nu mi se pare ca am exagerat cu nimic si nu am de gand sa exagerez cu nimic. Oricum nu fac niciun pas fara o parere avizata si nici nu insist in chestii stupide si modificari masive ale corpului. Vreau sa fiu eu... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte fain, Stilleto! Have fun!
In dimineata asta am fost foarte matinala si am apucat sa vad un documentar pe HBO despre operatii estetice, ale minoritatilor din UK care incercau sa se adapteze la standardele albilor. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Era o negresa cu sani giganti, de ii ajungeau pana la buric, cupa G care si i-a redus, avand-o ca model pe Victoria Beacham, diametral opus o asiatica plata care si i-a marit si foarte misto era rezultatul, cu exceptia cicatricilor. Negresa cu sanii uriasi cred ca era rasa/epilata pe sani, ca se vedeau asa radacini, cam dezgustator... Socant mi s-a parut cum iti poti lungi picioarele, era un asiatic de 1.57m care spunea ca inaltimea e un impediment major si pe plan profesional (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ; pt o alungire de 1mm, trebuiau sa roteasca piciorul de 15 ori! si subiectii voiau ~8 cm, recuperarea era de 6 luni! Am vazut si alungire si ingrosare de penis, era un asiatic cu 6 cm! si era considerat un succes plus 3-4 cm. Deci la capitolul asta, nu se pot face miracole (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Groaznice mi s-au parut operatiile in sine, cum taiau, tasnea sange si erau manjiti toti de ziceai ca sunt macelariti ca in filme horror, cum bagau furtune si scoteau grasime, cum ii rotea aluia piciorul ca unei papusi de plastic...brrr...gives me the creeps. Data viitoare au modificarea trasaturilor fetei. Eu vreau sa vad la nas si cred ca o sa fiu horrified. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau poate imi fac curaj si imi fac si eu, ca asa mult imi doreeesc :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:40 AM |
|