![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La mine cicatricile nu sunt asa evidente. Doar ca sunt un pic roz dar se albesc in timp. Poate ea saraca a facut cheloide. Brrr...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Asiatica fusese filmata dupa 3 saptamani dupa operatie, deci recent...si ea spunea ca spera ca se vor estompa.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cindy, de ce nu cauti pe Youtube despre rinoplastie?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, m-am mai uitat si oripilat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Imi placea documentarul ala ca e asa dramatic, vai e impotriva culturii si rasei sa isi modifice caracteristicile specifice si ca se convertesc la "rasa" alba. cat dramatism! Dar chiar vreau sa imi fac si sa scap si deviatia de sept. Sper sa imi adun curaj pana in primavara. Tu iti mai faci? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apropo de "rase" - am vazu ieri noapte un scurt dcoumentar pe Discovery, parca, in care se arata ca diferentele dintre "rasele" lui Homo sapiens sapiens sub 1% si de aceea, genetic vorbind, nu exista rase.
|
|
|
![]()
|
|
Interesant, si atunci cum de sunt asa diferite anumite "rase" (cum le zicem noi)?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Genetic nu exista. Noi percepem "rasele' ca fiind diferite pentru ca luam in considerare numai morfologia (aka cum aratam la exterior).
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Cindy, cum adica ii roteau piciorul?? Nu se rupea? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu ma mai uit la Dr90210 pe E!Entertainment, un program despre vedetele de la Hollywood in mare parte. Cum trag doctorii aia de pacientii lor cand sunt pe masa de operatie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Cire, ne place sau nu, chirurgia e in mare parte un fel de "mecanica" umana... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Schimba sau repara piese mai mult sau mai putin "stricate". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Asa e. Dar totusi... pareau niste halci de carne pacientii.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:39 PM |
|