![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Suuuper! Pe mine de mult ma bate gandul sa-mi fac o operatie la nas, dar iubitul meu m-a speriat cu povestea asta despre colega lui. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) Bubulina, daca te duci tu si e ok cred ca o sa prind si eu mai mult curaj.
Zetta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) ! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cineva din familie (femeie, doctorita de meserie) avea nasul coroiat si abia pe la 40 de ani si l-a corectat (operatia a avut loc tot cam acum 6-7 ani). E foarte fericita acum si se intreaba de ce nu si-a facut operatia mult mai devreme. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine nu a fost o schimbare majora dar mi-a umblat suficient cat sa indrepte urmele unei lovituri si sa-mi rearanjeze simetria narilor plus ceva probleme de respiratie.
bafta si mult curaj. |
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine ma sperie tot povestile astea urite. Imi aduc aminte ca acum citiva ani am vazut la tv cum murise o fata in timpul operatiei la nas, dar au fost ceva probleme cu anestezia. In fine...dar eu cred ca trebuie sa iese in general f bine fiind totusi o operatie simpla.
Sincer ma bate gandul. Mi am adus minte ce mult vreau cand fratele meu mi-a povestit ca prietena lui si-a facut la sani. Asta a fost acum citeva saptamani, sincer cand eram mai mica am zis ca numai sa ajung la 18 ani si hop tzop sub cutit. Dar am mai uitat apoi si mama imi tot zicea ca totul e ok... Acum adevarul e ca nasul nu arata f ok, mai ales din profil. Nu mi place.Se vede ca o nara e mai mare ca cealata, in inaltime cumva si felul cum se leaga de nas e ciudat. Normal ca acum nu mai face nimeni comentarii, dar hmm la incredere simt ca imi coboara nivelul. Ma gindesc ca oamenii obesrva f repede defectul si da ma simt complexata. Cu atit mai mult cand e vb sa fiu atrasa de cineva. Aici se complica rau lucrurile. Eu ma gindesc serios la asta. Probabil pana in vara / toamna viitoare nu voi reusi sa fac nimic concret . Tocmai am inceput lucru si nu-mi permit sa-mi iau concediu/ zile libere asa repede. Oriucm cred ca treaba trebuie hotarata repede, nu atata bla bla pt ca te apuca frica si indoielile. In genul Zettei... Probabil o sa fie printre cei mai bine investiti bani ever in cazul meu. Anticipez un boost de incredere. |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
bubulino nici eu nu am fost hotarata am facut operatia la 26 de ani (intre timp am facut 27) la primul control am fost in noiembrie si de operat am facut-o in ianuarie.... si in ianuarie cu o zi inainte tremuram ca o varga de frica. plus ca ma gandeam ca pot muri in timpul anesteziei eram plina de ganduri care mai da care mai negative. cand m-am urcat pe masa am zis doamne ajuta, doctorul a zis mult succes si am adormit...cand m-am trezit primul lucru pe care l-am intrebat a fost cat e ceasul si daca pe prietenul meu l-au anuntat ca m-au operat. restul il stiti.
|
|
|
bubulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zetta cum e cu controalele astea? Trebuie facute cu mult timp inainte? Iau mult timp?
Eu nu locuiesc in Ro. Probabil o sa vin o data cu citeva luni inainte sa vad ce si cum si apoi o data cand vreau operatia, si no atunci sa raman o luna. E destul timpul asa? |
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
de obicei poti sa mergi la control si in maximum 2 sapt sa te si operezi
depinde foarte mult de agenda doctorului dupa operatie o sa stai cu un bandaj pe nas care trebuie dat jos doar de el cam 10 zile . in rest controlale posoperatorii la 6 sapt, 3 luni, 6 luni si un an. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
multumim mult zetta pentru informatii..o intrebare as mai avea: avea programul acela pe calc ca sa vezi cum vei arata? tare frica imi e ca o sa imi adun curaj sa imi fac operatia si ma voi trezi cu un nas care nu se va potrivi deloc fetei mele.. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
zetta |
![]()
|
Musafir ![]() |
in primul rand primeaza experienta doctorului ( iar stan a fost inainte de toate medic orelist, dupa s-a specializat pe chirurgie plastica si reparatorie), el poate sa "vada" cel mai bine ce ti se potriveste, mie pe calculator mi-a facut inainte de operatie cu 5 minute, la control nu mi-a facut nici o simulare de genul asta. doar mi-a zis cam cum o sa-mi iasa si riscurile operatiei.
cel mai bine e sa te documentezi in privinta doctorilor sa mergi la ei la un control si care iti inspira mai multa incredere la ala sa te duci. |
|
|
Kristina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salut tututor!
Eu de exemplu is contra operatiilor elastice.Daca incerci o data, pe urma nu poti sa te mai opresti. Sint cazuri cind vreai sa te faci mai frumoasa, faci operatii si pe urma nu esti multumita cu lucrul final...sau ai buze prea mari sau sinul nu arata asa cum ai dorit s.a.m.d. Mai bine e sa raminem asa cum sintem, caci fiecare e frumoasa in felul sau.Si lasa sa-si faca acei operatii elastice, care au chiar nevoie! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:33 PM |
|