IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

27 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Operatii estetice, Pro sau contra ?
angeldust
post Oct 8 2006, 12:51 PM
Post #71

Musafir

Eh Ariana esti tu o scumpa (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) Faza e ca uite ...acum sunt racita si azi noapte nu am inchis un ochi din cauza ca eu cum racesc putin adio respiratie pe nas (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
17girl
post Oct 18 2006, 07:50 PM
Post #72

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

la cream e o imbunatatire dar mi se pare ca la nasul ala se mai putea lucra (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ... la lascar si-a facut ea. eu sunt pro, dar doar daca sunt facute pt a imbunatati si nu pt a schimba complet un nas/gura/fata etc. atunci o sa ai un nas frumos, dar care nu va fi in armonie cu restul fetei tale, fiind prea mic, prea in vant etc.
o imbunatire discreta.... mi se par vulgare femeile ca pamela anderson care si-au pus 4 nr in plus al sutien...
e un complex? normalizeaza-l dar nu-l exagera...

+Quote Post
Alma
post Nov 13 2006, 12:47 PM
Post #73

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: everywhere
Member No.: 201

Fetele, dar ce ziceti de marirea buzelor? eu pana acum am fost impotriva, dar o prietena si-a facut deja de 6 luni si nu i s-a absorbit inca grasimea injectata si arata super ...parca acum m-ar tenta si pe mine, dar vreau sa aud pareri...a...si am mai auzit de un ruj care stimuleaza secretia de colagen...cica sal 29 s-ar numi, stie cineva ceva de acest produs?

+Quote Post
Ancaxyz
post Jan 26 2007, 11:55 AM
Post #74

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,091

Buna.
Eu personal sunt pentru apelarea la operatii estetice dar numai in masura in care persoana este complexata.Consider ca trebuie sa iti placa tie in primul rand de tine si apoi celorlalti.Eu una eram complexata de nas si de sani si acum cateva luni am reusit sa fac si o operatie de rinoplastie si una de augumentare mamara la interval de 3 luni intre ele si cu toata sinceritatea va spun ca sunt multumita de aspectul meu fizic acum.Nu sunt perfecta si nici nu-mi doresc sa fiu(fizic vorbind) ci doar sa imi placa ce vad cand ma uit in oglinda.Si eu am apelat tot la domnul Marek Valcu si am fost foarte multumita de rezultatele finale .Nu am avut decat usoare dureri de cap si dinti in prima zi la rinoplastie si dureri minore la nivelul muchilor de la sani dupa augumentare.Spun asta pt. ca initial ma asteptam sa am dureri insuportabile dupa afirmatiile altor persoane ori rau voitoare ori care probabil nu au avut in viata lor nici macar o durere de masea.

In rest cu privire la alte operatii pe care dansul le efectueaza(si la care au mai apelat alte persoane de pe site- de ex.lipoaspiratie) ma abtin sa comentez in conditiile in care nu am cunoscut personal nici o persoana care a facut o astfel de operatie la dansul....si eu una nu cred nimic pana nu ma conving personal.

Nu vreau sa par rautaciosa ( pt. ca eu una sunt doar corecta) dar doamna care sustinea faptul ca nu a fost multumita de operatia de lipoaspiratie trebuia sa vorbeasca cu domnul Valcu si sa-i arate ca a mai ramas grasime in plus in unele parti (asta imediat dupa operatie si nu la cateva zile,saptamani).

Concluzia finala.Sunt pro pt. operatii estetice atata timp cat nu sunt doar un moft.

+Quote Post
zetta
post Jan 26 2007, 12:21 PM
Post #75

Musafir

cred ca esti prima persoana al carui post l-am citit si are ceva bun de spus despre Marek Valcu, eu una personal oriunde am citit despre el , ma refer la forumuri si topicuri dedicate acestui subiect nu am gasit nimic bun scris la adresa acestui doctor( ma refer strict la feedback-ul pacientilor lui care au fost nemultumiti si care au scris despre nemultumirea lor), plus ca am cunoscut o tipa care isi facuse rinoplastie la el si era complet nemultumita. dar uite ca mai exista si un caz fericit pe langa multele cazuri nemultumite.

+Quote Post
MonicutzaB
post Jan 26 2007, 12:37 PM
Post #76

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

QUOTE(Ancaxyz @ Jan 26 2007, 09:55 AM) *
Spun asta pt. ca initial ma asteptam sa am dureri insuportabile dupa afirmatiile altor persoane ori rau voitoare ori care probabil nu au avut in viata lor nici macar o durere de masea.

iubita, trecand peste faptul ca e cel putin amuzant sa te apreciezi tu pe tine ca fiind doar corecta (toate parerile exprimate sunt pur subiective pentru ca sunt raportate la experienta personala (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), sa stii ca fiecare organism reactioneaza diferit, mai mult fiecare persoana are un prag individual de suportabilitate a durerii.
asa ca persoanele care s-au plans de dureri post-operatorii (si aici intru si eu, care culmea m-am operat la Stan deci nu am vrut sa dau in dragul de MV cand am povestit si nici nu am vrut sa descurajez pe nimeni) nu intra neaparat in cele doua categorii pe care tu ai fost atat de draguta sa le enumeri.
cat despre sfatul tau pt blue_dea, ref la lipo, rezultatele finale se vad dupa cateva luni (2-3) de la procedura deci daca se ducea imediat probabil MV ar fi trimis-o acasa.
oricum, s-a notat prima impresie buna despre MV. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
sanatate multa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Jan 26 2007, 01:07 PM
Post #77

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

am ales a treia varianta.doar asa as fi de acord cu operatiile estetice.
si eu ma gandeam la un moment dat sa imi fac o marire la sani pentru ca erau saracii aproape invizibili (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ehh..exagerez un pic dar chiar sunt micuti.am renuntat insa dupa ce m am interesat si am aflat ca trebuiesc schimbate(si am vazut un caz,pe viu,in care tipa dupa a doua operatie,de inlocuire,avea pielea pe sani ca foita de ceapa...era aproape transparenta,iar implanturile aveau exact aceeasi marica ca si inainte) si m au speriat reactiile pe care le poate avea organismul.
de asemenea si prietenul meu m a susutinut mult si desi mi a zis ca daca chiar vreau sa fac operatie el ma va ajuta si va fi alaturi de mine,mi a dat mai multa incredere si in timp am renuntat la ideea asta.
vorba lui,fii fericita ca esti sanatoasa,ok,si nu ai nevoie de operatii estetice...si asta mi a dat de gandit...de ce sa ma leg la cap fara sa ma doara?
acum am ajuns sa fiu multumita de aspectul corpului meu,desi parca tot mai bine arata o bluzita,cand,pe sub e un sutien cu burete (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Ancaxyz
post Jan 26 2007, 06:37 PM
Post #78

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,091

Nu am stiut ca la lipoaspiratie se vede rezultatul dupa atata timp.Stiu sigur doar ca dupa aceea trebuie tinut regim toata viata.

Imi cer scuze .

De implanturi am auzit si eu ca se schimba((in maxim 10 ani daca nu apar probleme) desi toti doctorii spun ca sunt garantate pe toata viata.Mi s-au adus la cunostinta toate riscurile la care ma supun(hemoragie,aparitia nodulilor....infectie in urma careia trebuie scoase implanturile...etc) totusi este un risc pe care mi l-am asumat.

Tipa care si-a schimbat protezele avea implanturile sub muschii sau sub glanda mamara?
Ce fel de reactii a avut prietena ta dupa inlocuirea implanturilor?

Eu una tin minte ca dupa operatie pielea de pe abdomen arata ciudat de parca slabisem brusc dar acest fenomen (normal dupa afirmatiile doctorului)a disparut in 7 zile.

+Quote Post
Philia
post Jan 26 2007, 07:06 PM
Post #79

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

avea impalnturile puse sub muschi.reactii adverse nu a avut decat dupa cea de a 2 operatie cand a ramas cu piele fff subtire si la atingere parca statea sa crape.s a operat in bucuresti insa nu stiu la ce doctor,cea de a 2 operatie a avut o acum cateva luni si incearca sa remediaeze problema cu ceva creme recomandate de doctor.

+Quote Post
blu_dea
post Jan 26 2007, 08:39 PM
Post #80

Musafir

Eu ma gandesc serios sa-mi "repar" picioarele "macelarite" de marek valcu.Cat o costa o liposuctie,macar orientativ?nu mai sunt la curent cu preturile...
Am citit undeva ca greselile gen cea de care ma bucur eu,tot prin operatie pot fi reparate:(

+Quote Post

27 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:51 PM