IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Uscatoare de par si cu difuzor, recomandari
Bia
post Dec 16 2007, 08:50 PM
Post #11

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu am difuzor la uscator si nu-l folosesc deloc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nici nu cred ca ar face ceva parului meu (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Dec 16 2007, 08:55 PM
Post #12

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Da, si eu am difuzor la uscatorul meu de par Philips, dar nu mai il folosesc, nu am remarcat in cazul meu diferente vizibile. De aceea si intrebasem cum are ea parul si ce vrea sa obtina.

+Quote Post
walpurgik
post Jan 3 2008, 12:24 PM
Post #13

Musafir

Mi-a facut tata cadou un remington cu difuzor. Foehnul este foarte bun, dotat cu aer cald si rece, cu trepte de viteza. In sine difuzorul e mult prea mare pt cat par am eu in cap si nu face mare lucru. L-am bagat si in capul lui tata care are parul cam mare, sarmos si ondulat si dat cu spuma avea un par de invidiat.

+Quote Post
denisamail
post Mar 28 2008, 03:41 PM
Post #14

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,572

QUOTE(walpurgik @ Jan 3 2008, 12:24 PM) *
Mi-a facut tata cadou un remington cu difuzor. Foehnul este foarte bun, dotat cu aer cald si rece, cu trepte de viteza. In sine difuzorul e mult prea mare pt cat par am eu in cap si nu face mare lucru. L-am bagat si in capul lui tata care are parul cam mare, sarmos si ondulat si dat cu spuma avea un par de invidiat.

Incearca sa vinzi doar difuzorul, daca nu uscatorul cu totul.

+Quote Post
lost angel
post Apr 5 2009, 05:50 PM
Post #15

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,287

Ok... mi s-a stricat vechitura de uscator de par pe care o aveam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Ma bate gandul sa mi-l iau pe acesta de la Rowenta :

(IMG:http://www.freeimagehosting.net/uploads/e2d4fc5399.gif)

La caracteristici zice asa : 2 nivele de temperatura , duza de concentrare a aerului, jet de aer rece, diferentiator ionizare (un par mai usor de peptanat, reducand efectul static), putere 1500w.

Ce parere aveti?

Care e faza cu ionizarea, chiar face un par mai usor de pieptanat si nu se mai electrizeaza usor?

+Quote Post
Ciresica
post Apr 5 2009, 08:36 PM
Post #16

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Eu am Braun, ti-l recomand. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De la Rowenta am avut epilator si nu mi-a placut.
Si Braunul are faza asta cu ionizarea si tot mi se electrizeaza parul. Dar imi place per anasamblu.

+Quote Post
angeldust
post Apr 6 2009, 11:05 AM
Post #17

Musafir

Bai voi de unde va cumparati uscatoare de par/ ondulatoare etc? Ca mie doar REAL-ul mi-a trecut prin cap si acolo nu am gasit ce vroiam. Si nu stiu unde sa merg, de preferinta la sigur (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 6 2009, 11:08 AM
Post #18

Musafir

Media Galaxy, Domo, Altex, d-astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 6 2009, 11:17 AM
Post #19

Musafir

Eu am Remington protect&shine ionic, are si difuzor, imi place mult. Peste tot unde sunt frigidere, masini spalat etc sunt si uscatoare de par si electrocasnice mici.

+Quote Post
angeldust
post Apr 6 2009, 11:32 AM
Post #20

Musafir

bon, mersi, acu tre sa identific unde gasesc si de astea prin zona la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca Media Galaxy de cand si-a mutat locatia din Mall habar n-am unde l-au pus (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

3 Pages V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 09:36 PM