![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Eu am reglat problema parului gras.Inca sunt sub tratament cu parul,ma spal cu Klorane cu chinina-sampon normal,si intre spalari folosesc Klorane uscat cel cu urzica de care sunt foarte multumita.Il folosesc doar 1 data pe saptamana.
Dar la ultima clatire pun un pic de otet de mere in apa,si asa rezista cam 3-4 zile.Eu neaparat trebuia sa ma spal o data la 2 zile pe cap.In felul asta cu samponul uscat si clatirea cu otet,parul meu e mereu uscat. Partea proasta e ca parul imi cam miroase a otet pt o zi,dar m-am obisnuit (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
offff,ma intereseaza si pe mine niste vitamine de par ,daca mai reduc din sebum.nu stiu ce sa ma mai fac de la o vreme ,mi se ingrasa parul f repede.
angel,tu ai incercat cu uleiurile astea intre timp?mi-am luat deja ulei de lamaie ,mai ramane sa le cumpar si pe celelalte 2 .ma gandesc sa nu ramana parul lipicios.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) am un ser de la wella profesional pt par gras ,dar are exact efectul invers si nici nu a fost chair ieftin. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Vad ca nu mai posteaza nimeni,unde sunteti?
Ultima data mi-am facut ceai de urzica in care am adaugat sucul de la o lamaie.Mi-a placut.Sa vedem cat rezista ,am 2 zile si parul arata inca bine. Angel,m-ai facut curioasa cu uleiurile alea,astept raspuns cand ai timp,daca le-ai folosit . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Caitriona, eu iau ca+mg+zn de 3 luni si vitamine de par eurovita+seleniu de 2 luni si parul se ingrasa la fel. Nici un sampon care sa ma ajute nu am descoperit. Si eu am parul gras.
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, nu prea e ok sa te speli pe cap in fiecare zi. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Angel, si eu ma spal zilnic vara...Nu e ok, dar nici cu parul gras nu prea poti iesi pe strada. Iarna merge si odata la 2 zile, dar vara e un cosmar. Am incercat si eu o multime de tratamente, sampoane, dar n-am gasit nimic care sa si functioneze.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi-am luat iar sampon si balsam de la Tigi, ca mi-au placut. Sampon Sexed-Up pentru volum , balsam Oatmeal & Honey pe care il aplic doar putin pe varfuri si mi-am mai luat si un fixativ mai lejer de la Vitality's ca mai tine coafura in place macar pentru ziua respectiva.
Le-am luat de la Topline si mi s-au parut f scumpe Tigiurile. Samponul hai sa zicem ca a fost ok ca pret, dar balsamul 90 Ron, chiar mi s-a parut scump. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel ce e topline magazin sau site? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Cati ml are balsamul? daca are 750 ml atunci se justifica pretul, te tine mai bine de un an. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Si eu ma spal zilnic iarna vara. Asta e, altfel nu-mi sta parul nicicum
am luat si eu in w-end Klorane uscat sa-l incerc (am o experienta f indepartata cu sampoanele uscate) si parul nu mai pare gras (al meu nu are aspect de par gras doar ca nu mai sta frumos) insa desi l-am periat si scuturat a ramas o culoare stersa si-o tenta de gri atat de evidenta incat sotul meu care nu face, decat rar, cometarii vis-a vis de look zice ''cred ca trebuie sa te vopsesti?!? '' |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
omg Cleo bine ca ai zis ca eu vroiam sa mi iau (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , ce tampenie de produs, fetele de pe youtube vb de un sampon uscat dar nu stiu cum ii zice de la sephora si care e f bun + ca miroase yammy.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:18 AM |
|