![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Oraselul mi se pare foarte cochet, iar stilul oamenilor tipic ardelenesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai am gara, care nu-i nimic deosebit
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_7625.jpg) Si niste ore de deschidere exotice (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_7624.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
de ce-s exotice?? si pe mine ma scoate din sarite orarul de pe meleagurili aistea, insa m-am obisnuit, ce sa fac. dar in Bruxelles e plin de magazinase ale emigrantilor marocani, turci etc care tin deschis si noaptea (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) .
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt exotice (cel putin pentru mine) pentru ca inchid la si 55 sau la si 25.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
a da, sunt ca preturile cu .990 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Preturile cu 99 dupa virgula sunt regula mai peste tot, dar orare de-astea n-am mai vazut niciodata pe nicaieri.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
hehe, probabil chiar vor sa inchida la si jumate sau la fix si mai acorda 5 minute clientilor sa se care (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cat imi doresc si eu sa ajung in tarile vestice, m-am saturat de balcani! In Atena am mai vazut orare din astea dubioase, in functie de zile...nu mai stiu exact dar parca martea si joia inchideau la 3 dupa-amiaza! In plina vara cand colcaia orasul de turisti |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
lasa ca nici cu germania nu mi-e rusine.. dupa ora 12 duminica se deschid magazinele..
in belgia am fost in capitala. poze - prea putine .. :| poate data viitoare. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
O sa fiu 3 luni in Belgia, la Bruxelles mai exact, am mai fost odata dar numai pentru o perioada scurta. Are cineva ceva informatii? Ce merita sa vizitezi, daca sunt ceva festivaluri sau chestii de genul acesta. Ce merita sa-ti cumperi de acolo? De unde merita sa-ti faci cumparaturile?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:03 AM |
|