![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Walpu, ca bine zici. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si eu-s de părere că masajul ajuta mult la īnfrumuseţarea sānilor. Dar trebuie să ştii şi cum să-l faci.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Modificati titlul,va rog.Cred ca era corect "marirea"
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Done. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Uitati-va la tipele care fac fitness sau sport de performanta. Toate au sani aproape inexistenti. exact (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) noroc ca m-am lasat de sport de performanta, mi-au mai crescut un pic (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Daaa si eu m-am lasat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar mult prea tarziu (IMG:style_emoticons/default/nea.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 82 Joined: 13-November 12 From: Bucuresti Member No.: 11,509 ![]() |
pentru cele cu sanii mici, "neinveliti" ("neimpliniti"), as recomanda exercitii cu gantere. am primit tema sa-mi consolidez muschii pieptului ca sa acopere/sustina (nu stiu exact care e varianta corecta) coastele si sternul. si am constatat ca mi s-au "completat" sanii, devenind un pic mai "plini", mai rotunzi.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Exercitiile c gantere sint bune pentru ca intaresc musculatura aflata sub sini.
Dupa cum stim, tesutul adipos din care sunt formati sanii sta pe muschi, nu pe oase. De aceea orice exercitiu care intareste, tonifica musculatura pectorala schimba postura corpului, dar si fermitatea si pozitia sanilor., facandu-i sa para mai mari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 05:04 PM |
|