![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 90 Joined: 17-December 05 Member No.: 109 ![]() |
"Iarna vrajbei noastre" de Steinbeck si "Zahir"(ma tot chinui sa o termin).
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Niste povestiri de Haruki Murakami.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nica .... spre rusinea mea :rusinosul: .... da' ma duc prin vecini sa-mi aleg niste carti :estiok:
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
ultima carte citita a fost de John Saul iar acum ar trebui sa citesc poezii pt facultate da' mai bine frec duda pe lady la ora asta ca n-as intelege nimic din poezii :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
"Hotii de frumusete" de Pascal Bruckner...dupa "Iubirea fata de aproapele" de acelasi autor...care m-a epuizat...cine a citit stie ce spun...
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
manualul inginerului mecanic
folosit de celel mai multe ori ca somnifer |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Traduc un manual de psihologie aplicata - deci se poate presupune ca il si citesc ;D. Este incantator si foarte educativ, mare pacat ca nu se inghesuie nici o editura romaneasca sa-l publice. :(
|
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
acum stiu eu de ai poza asta incantatoare...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu ma axez pe elady.ro. 8)
:-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
diana, cum e "zahir"? :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:40 AM |
|