![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Si mie mi-a placut la nebunie "Accidentul" lui Sebastian.
Saptamana aceasta am terminat "Call-girl. Memoriile unei dame de companie" Jeannette Angell ...mi s-a parut interesanta...mi-a placut mult mai mult decat jurnalul lui Belle Jour(sper ca am scris corect sau decat "fructul interzis" poate pentru ca are mai multa decenta si trateaza lucrurile din alta perspectiva. Acum ma chinui cu "Plansul lui Nietzsche" a lui Irvin.D.Yalon...carte pe care mi-am dorit f mult sa o citesc dar parca nu am spor desi e minunata...poate ca nu am starea necesara. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oameni buni, recomandati-mi o carte de duminica, care sa ma binedispuna si sa rad din suflet citind-o!!!
Am chef de o carte scrisa in genul Jerome K.Jerome sau Peter Mayle...a propos, ati citit "Un an in Provence" a lui Peter Mayle, sau continuarea ei, "Din nou in Provence", editate de RAO? Sunt excelente si teribil de amuzante! E vorba de un scriitor englez mutat in Franta, in regiunea Provence...un amestec teribil, englez intre francezi...superspumoasa carte! Ce ziceti, imi puteti recomanda ceva? Grazie 1000!!! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oameni buni, recomandati-mi o carte de duminica, care sa ma binedispuna si sa rad din suflet citind-o!!! Am chef de o carte scrisa in genul Jerome K.Jerome sau Peter Mayle...a propos, ati citit "Un an in Provence" a lui Peter Mayle, sau continuarea ei, "Din nou in Provence", editate de RAO? Sunt excelente si teribil de amuzante! E vorba de un scriitor englez mutat in Franta, in regiunea Provence...un amestec teribil, englez intre francezi...superspumoasa carte! Ce ziceti, imi puteti recomanda ceva? Grazie 1000!!! Ai citit 'Trei intr-o barca' a lui Jerome K Jerome? E haioasa. Eu am cod fiscal si studii de caz despre TVA de citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dar inca n-am pus mana pe ele. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai citit 'Trei intr-o barca' a lui Jerome K Jerome? E haioasa. Eu am cod fiscal si studii de caz despre TVA de citit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) dar inca n-am pus mana pe ele. Roxanica draga, am citit-o cand eram in liceu, long time ago...altceva mai nou imi poti recomanda? Tare m-as bucura sa descopar o carte noua! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Iti recomand cartile lui Sophie Kinsella. O sa razi cu lacrimi. Atentie daca citesti in metrou, ca mine. S-ar putea sa se uite lumea la tine ca si cum nu ai fi normala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti recomand cartile lui Sophie Kinsella. O sa razi cu lacrimi. Atentie daca citesti in metrou, ca mine. S-ar putea sa se uite lumea la tine ca si cum nu ai fi normala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Multumesc! La ce editura au aparut? Poate trag o raita pe la Carrefour si cumpar ceva astazi... Cu normalitatea mea nu-i bai, oricum sunt mai vesela decat media, asa ca sunt considerata de pe alta planeta. Chiar asa, de multe ori cand merg dimineata la office observ ca toate persoanele din masina sunt incruntate, posomorate...ce au, fratilor, asa cu fundul in sus dis de dimineata? Astia nu mai stiu sa se bucure de o noua zi, nu mai stiu sa admire un cer senin, o zi insotita sau ploioasa?! Nu mai spun cand vin de la servici, pe la 18:30 - 19:00...parca vin sau se duc toti in iad...a innebunit lumea si se considera normali in felul asta!!! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Editura Polirom (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am cumparat "Supermenajera"/ Sophie Kinsella si de abia astept sa-mi fac patul si s-o citesc inainte de culcare. Sper sa fie tare haioasa!
I'll be back! |
|
|
![]()
|
|
Abia astept sa imi spui cum ti se pare stilul ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit azi in avion o cartulie cu 3 nuvele in ea: "El mismo cuento distinto" de Garcia Marquez, "L'homme dans la rue" de Simenon (cu Maigret (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si "Marinarul din Amsterdam" de Apollinaire, exact in ordinea descrisa. Fericita compilatie! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Mi-am mai luat "Kartography" de Kamila Shamsie si (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) "Pestele in apa" de Mario Vargas Llosa. Cum o dau si o invart, tot la astia care scriu in spaniola ajung, ca-s sud-americani sau din Europa, au pe dracu' in pana lor se pare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 01:25 PM |
|