IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
Leea
post Feb 20 2007, 09:09 AM
Post #141

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Mie mi-a pasat o prietena o carte pe care nici nu stiu cum s-o definesc - poate roman-documentar: Anticarul din Kabul, de Asne Seierstad. In principiu, viata cotidiana in Afganistan dupa caderea regimului taliban, cu mici incursiuni in istoria recenta a tarii si cu informatii cutremuratoare despre oprimarea femeilor de acolo in ultimele decenii, de cand au fost excluse prin lege din viata publica.
Pentru "amuzamentul" vostru, iata unele lucruri pe care le interziceau talibanii in '96:
- ca femeile sa umble pe strada fara a purta burka
- difuzarea de muzica in locuri publice
- ca barbatii sa-si rada barba
- neparticiparea la rugaciune la moschee (pedepsita cu inchisoarea)
- cresterea pasarilor de lupta
- narcoticele
- inaltarea zmeelor 9 (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
- fotografiile si imaginile de orice feluri, afisate pe pereti, in masini, etc.
- pariurile
- purtarea parului lung de catre barbati
- practicarea comisioanelor la tranzactii
- spalarea rufelor la rau
- muzica si dansul la nunti (!)
- cantatul la tobe
- croitorilor sa coase pentru femei sau sa le ia masurile
- vrajitoria

Ma crispez la fiecare pagina1
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Feb 20 2007, 04:07 PM
Post #142

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Leea draga, au inceput sa-mi fie dragi talibanii astia nabadaiosi...socrela mia spala pana acum cativa ani rufele la rau....s-o duc intr-o excursie de placere in Afganistan?!
La inceputurile casniciei mele, acum 18 ani, de cate ori ii faceam o vizita la tara, avea de gand sa ma ia la rau...o garla murdara din pct meu de vedere, in care numai gastele satului aveau curaj sa se balaceasca, fara oarece consecinte igienice...si a fost mult timp suparata ca nu am bunavointa sa-i fac pe plac...
Dar mi-as jerfi economiile pt o plimbare cu ea in Afganistan...s-o dea la ziar, la fapte rele!

+Quote Post
Angerona
post Feb 21 2007, 01:24 PM
Post #143

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Cluj Napoca
Member No.: 1,117

acum...citesc cartea de la statistica...si maine am sa citesc cartea la marketing...se pun? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

promit ca data viitoare am sa citesc ceva mai interesant

+Quote Post
dr_wise
post Feb 23 2007, 11:56 AM
Post #144

Musafir

QUOTE(Szimcsi @ Feb 18 2007, 10:54 PM) *
Abia astept sa imi spui cum ti se pare stilul ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Sa stii ca-mi place stilul ei, chiar m-a captivat de-a binelea! Seara o citesc cu multa placere, dimineata, la cafea, am renuntat la crailit pe net in favoarea cartii, imi vine s-o iau si la office...
Cred ca dupa ce termin "Supermenajera" imi voi cumpara seria cu shoppaholica Rebecca Bloomwood.

+Quote Post
Szimcsi
post Feb 23 2007, 02:39 PM
Post #145

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu am citit doua carti cu shoppaholica rebeca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Radeam cu lacrimi in metrou. Sa vad daca mai gasesc azi ceva, ca ma duc la cumparaturi.

+Quote Post
kalua
post Feb 23 2007, 07:49 PM
Post #146

Musafir

Eu am inceput "Vino" (Daj Mne!) de Irina Denezkina. Povestiri. A luat nu stiu ce mare premiu pentru cartea asta, cica povestiri realiste, pregnante. Mie nu mi-au placut, eu am pus cartea asta la literatura trash. Dupa 4-5 povestiri am intrerupt lectura. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 4 2007, 01:04 PM
Post #147

Musafir

The Notebook. Am auzit ca e mai buna cartea decat filmul si cum n-am vazut pelicula...Abia am inceput-o.

+Quote Post
Amena
post Mar 6 2007, 08:23 PM
Post #148

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,250

William Congreve - "The Way of the World".

Comica un picut, dar engleza veche ma omoara.............. (da' tre' s-o citesc - scoala, deh).

Recent am citit ceva de Bill Cosby (un actor simpatic de culoare dintr-un serial de comedie de pe B1Tv parca) - "Love and Marriage" - foarte amuzanta; daca o gasiti, o puteti citi in tren sau autocar / avion pentru ca e usurica.

Va pup,

Amena

+Quote Post
kalua
post Mar 19 2007, 01:35 AM
Post #149

Musafir

Am terminat cu chiu, cu vai "The Notebook". (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Cred ca-i una dintre putinele cazuri in care filmul e mai bun decat cartea. Filmul nu l-am vazut, dar cartea e un roman de duzina. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Mar 19 2007, 10:52 AM
Post #150

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: D Street
Member No.: 96

Eu citesc Ada sau ardoarea de V. Nabokov, in genul Lolitei, dar mult mai greoi si dezlanat scris...Plus ca citesc pe monitor (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

88 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th July 2025 - 12:10 AM