IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
kalua
post Mar 19 2007, 10:55 AM
Post #151

Musafir

Eu continui "Pestele in apa" de Mario Vargas Llosa, cu toate ca e foarte politica, curge. Asta-nseamna un scriitor bun pentru mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 19 2007, 05:30 PM
Post #152

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Am inceput in weekend "Diavolul se imbraca de la Prada" a Laurei Weisberg. N-am vazut inca filmul si am zis sa incep cu cartea.
Inceputul pare promitator.

+Quote Post
rebel
post Mar 19 2007, 11:49 PM
Post #153

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucureşti
Member No.: 1,368

Unde eşti? de Marc Levy

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 22 2007, 03:32 PM
Post #154

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

cat am fost plecata am citit: Parfumul - extraordinara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (am inteles ca a aparut si filmul, o sa ma duc sa-l vad dar nu pot sa-mi inchipui cum ar putea transmite ceea ce transmite cartea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , chiar sunt curioasa), Si daca e adevarat - draguta,opoveste de dragoste frumoasa. m-am apucat de The interpretation of murder - foarte tare, imi e greu sa o las din mana. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 26 2007, 02:04 PM
Post #155

Incurabil

am terminat The Interpretation of Murder. nu stiu daca a aparut in Romania (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar are site: www.interpretationofmurder.com
chiar merita, mie mi-a placut f mult.

m-am apucat de Te voi revedea/Marc Levy (continuarea la Si daca e adevarat).

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2007, 08:05 PM
Post #156

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

M-ai facut curioasa cu Levy. Cel mai probabil la un moment dat ma voi lasa prada ispitei.
Pina una alta, citesc ca sa mai invat cite ceva Secretele persuasiunii. Cum sa vinzi orice oricui - o foarte buna carte de marketing de altfel.
Iar pentru sufletelul meu, ca sa ma mai destind: Mediatorul, Grisham.

+Quote Post
catalina77
post Mar 26 2007, 09:24 PM
Post #157

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 54

Am terminat saptamana trecuta (pentru a 3-a oara!) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Fumul amagirilor sau Valul pictat (romanul este cunoscut sub ambele titluri datorita cenzurii) a lui Somerset Maugham. Inca nu ma pot "despartzi" de marii clasici.
Deocamdata nu citesc nimic (oups! sunt off topic!) De cateva zile am gasit varianta electronica a romanului "Hotii de frumusete" a lui Bruckner. Sunt curioasa...ultima carte citita, "Luni de fiere", m-a socat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

PS: Si pentru ca de curand am aflat ca romanul a fost ecranizat l-am gasit si l-am si luat. Sper ca ziele astea sa il si vad.

+Quote Post
MonicutzaB
post Mar 27 2007, 08:20 AM
Post #158

Incurabil

QUOTE(Diana @ Mar 26 2007, 06:05 PM) *
M-ai facut curioasa cu Levy. Cel mai probabil la un moment dat ma voi lasa prada ispitei.

[/b]

Diana, sa nu te astepti la cine-stie-ce profunzime, sunt carti usurele dar bine scrise si bune pentru moral. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
ZIBBA
post Mar 27 2007, 01:20 PM
Post #159

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

Acum citesc "Povestea lui Murasaki"-Liza Dalby.Daca va intereseaza cultura japoneza si povestea autoarei "Povestea Lui Genji"(Murasaki a scris depre Genji,principe la curtea imperiului japonez din secolul XI) ,puteti cauta aceasta carte.Pentru mine e o incantare.

+Quote Post
angeldust
post Apr 23 2007, 12:37 AM
Post #160

Musafir

Probabil unele dintre voi stiti deja ca eu citesc carti f f rar (cam una pe an asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) De sarbatori insa am fost la ai mei si cum ma plictiseam rau pe acolo am zis hai sa iau si io o carte sa citesc. Si am luat Cartarescu - De ce iubim femeile ca am zis ca merg la sigur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pi naiba. Cred ca nu stiu eu sa apreciez o carte, dar asta cel putin nu m-a impresionat deloc.

Inceputul parea promitator, asa ca un preludiu construit atent de un amant nepriceput ...dar pana la sfarsit te alegi cu frustrari deoarece orgasmul epic intarzaie sa apara...si ultimele capitole sunt ca niste incercari nereusite de a da din fund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scuzati duritatea comparatiilor dar pur si simplu nu m-am putut abtine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca o sa mai citesc ceva in viitor ( la anul probabil (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) sigur nu o sa mai fie Cartarescu.

+Quote Post

88 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th July 2025 - 11:14 AM