![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inceput aseara Destainuirile unui bucatar sef de Anthony Bourdain. Mi se inchideau ochii de oboseala si nu puteam s-o las din mana, e scrisa simplu dar bine tare. Tipul a intrat in gastronomie la inceputul anilor '70, droguri, chestii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , o viata traita, ce mai (spunea un cititor in amazon ca dupa cartea asta ni se par bucatarii la fel de cool ca surferii australieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
O recomand nu numai pasionatelor de gatit si gurmetilor. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am apucat de 'Invitatie la vals' - de Mihail Drumes. Mi-au recomandat-o colegele ca fiind de capatai pentru adolescenta...las' ca eu o citesc la tinerete.
Urmeaza 'Gran Canaria' ca poate fac o excursie pe acolo. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Foarte frumoasa "Invitatie la vals", imi amintesc ca am citit-o si recitit-o!!!
Acum citesc"Sus, deasupra lumii"-Paul Bowles, si inca nu stiu ce sa zic despre ea....dupa 20 de pag..parca nu are nici o idee (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 18 Joined: 21-May 07 Member No.: 1,676 ![]() |
Eu citesc acum "Viata secreta a printesei Diana" de Paul Burrell. V-o recomand cu drag. Veti afla multe lucruri nestiute despre viata regala.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit Santa Evita de Tomas Eloy Martinez. Pentru cine este interesat de fenomenul Evita Peron si de ce s-a intamplat cu mumia ei - o carte fascinanta scrisa scuril si pseudo-documentar.
Si The Feel of Silence de Bonnie Poitras Tucker, autobiografia unei americance surde din nastere care a trait si traieste printre cei care aud, care s-a apucat de drept la o facultate pentru auzitori pe la 37 de ani, a facut cariera. Cartea asta m-a facut constienta de ce inseamna a auzi, un lucru considerat normal de noi. O carte optimista care se citeste usor. De cateva ori se repeta tipa, pe la mijlocul cartii era s-o abandonez din cauza asta, dar bine ca n-am facut-o, s-a meritat s-o citesc pana la sfarsit. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Platon, Popper, Habermas, Kuhn, Dogan, Pahre, Vattimo... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) for the big exam (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
dar dupa ce termin cu el, o sa va urmez recomandarile..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am terminat 'Viata, viata, legata cu ata' de Ileana Vulpescu. Cred ca e cel mai recent roman al ei. Mi-a placut cartea...si comparand-o cu 'Arta conversatiei', pe care am abandonat-o pe la jumatate, mi s-a parut mai buna.
Incep 'Povestirile Evei Luna' de Isabel Allende. Chiar vorbeam cu profa de franceza ca daca incep sa-i citesc pe sud-americani, ea o sa-mi imprumute multe carti. Cartile lor le considera f reusite (Llosa, Marquez s.a.). Eu ma mir cum de n-am citit pana acum Marquez, dar am tot timpul din lume. De fapt, eu nu prea am citit cartile care au fost la moda (ale lui Dan Brown sau Coelho) anii trecuti. Nu-mi place sa rasfoiesc ce rasfoieste tot poporul, doar pentru ca e un trend..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Luana Zosmer - Jurnalul Ozanei
Ma uit ın jur. Lumea traieste ın adevaratul sens al cuvantului. Fuge dupa cumparaturi, duce de dimineata bietii copii la gradinita, la scoala, la doctor, fug sa plateasca aia sau ailalta, se cearta cu vecinii, se bat cu soacrele, tanjesc sa fie singuri, macar o zi, macar jumate de zi. Si daca-i spun unuia cu atatea lucruri pe cap, ca, si eu – care-s singura – tanjesc sa fiu singura, ma ia la palme: ca sunt obraznica si exagerez! A fost careva din voi vreodata politist? Daca da, atunci stie despre ce vorbesc. Daca nu, sa taca din gura. E fantastic sa te trezeasca din somn copilul, sa stai sa-l adormi ¸si sa dormi langa el. Da’ e nasol de tot sa te scoale din somn, la doua noaptea, ca cineva a omorat copilul alteia. Sau barbatul, sau nevasta. Sau sa alergi o saptamana dupa cineva disparut si sa-l gase sti, da’ facut bucati sau ciuruit de gloante... Cartea e aparuta la editura Liternet |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate ajunge matusa-mea in tara la vara, o voi ruga sa-mi aduca cartea asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Dependent Posts: 31 Joined: 22-June 07 From: Israel Member No.: 1,848 ![]() |
Luana Zosmer - Jurnalul Ozanei Ma uit ın jur. Lumea traieste ın adevaratul sens al cuvantului. Fuge dupa cumparaturi, duce de dimineata bietii copii la gradinita, la scoala, la doctor, fug sa plateasca aia sau ailalta, se cearta cu vecinii, se bat cu soacrele, tanjesc sa fie singuri, macar o zi, macar jumate de zi. Si daca-i spun unuia cu atatea lucruri pe cap, ca, si eu – care-s singura – tanjesc sa fiu singura, ma ia la palme: ca sunt obraznica si exagerez! A fost careva din voi vreodata politist? Daca da, atunci stie despre ce vorbesc. Daca nu, sa taca din gura. E fantastic sa te trezeasca din somn copilul, sa stai sa-l adormi ¸si sa dormi langa el. Da' e nasol de tot sa te scoale din somn, la doua noaptea, ca cineva a omorat copilul alteia. Sau barbatul, sau nevasta. Sau sa alergi o saptamana dupa cineva disparut si sa-l gase sti, da' facut bucati sau ciuruit de gloante... Cartea e aparuta la editura Liternet Ziua buna.Habar n-am cum se raspunde direct la mesajul pe care vreau sa raspund.Io-s Luana Zosmer aia de-a scris Ozana.Da n-am venit sa ma mindresc.Numa ca, ozana n-a aparut la Liternet ci la tritonic. Ultima carte de dragoste buna am gasit-o la maica-mea printre vechituri, dar am uitat cum ii spunea.oricum o carte buna cu actiunea-n secolul XVIII, se pare ca nici pe-atunci nu faceau economie la erotica, aveau doar alte cuvinte. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 10:12 PM |
|