![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nu-s Diana da' am citit si eu Zahir .... mie mi-au placut toate cartile lui Coelho, alea pe care le-am citit .... nu sunt innebunita dupa stilul lui dar imi place.
Zahir este o poveste de dragoste scrisa foarte special si cu invataminte. De altfel toate cartile lui spun ceva iar ceva-ul ala il stiam dar nu l-am pus niciodata in cuvinte. Concluzie: daca iti place Coelho e o carte ce merita citita. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
am mai citit 3 carti de-ale lui si mi-au placut. ::) mercic, cred ca o s-o citesc si eu. :-*
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Recitesc poeziile lui Tagore, poare reusesc sa-mi recapat romantismul ::).
"Zahir" mi-a placut mult, imi pare o revolutie la "Alchimistul", o explicatie mai pe limba celor care nu prea gusta ermetismul si nici povestile simple. Incredibil, dar sunt multi cei care nu-l plac pe Coelho. Eu nu-i pot intelege :-X. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai uite, eu sunt unul dintre cei care nu il plac pe Coelho. de fapt, mai corect este "nu imi spune nimic"- si chiar m-am chinuit (ca tot vorbea lumea asa frumos de el) cu vreo 3-4 carti de-ale lui doar doar oi gasi si eu ceva sa imi "vorbeasca". asta e...
ca sa fiu on topic - Mario Vargas Llosa- "Razboiul sfarsitului lumii". |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
m-am apucat si codul asta al lui da vinci ca ma cadorisit o prietena cu vreo trei carti ale sale
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
un raport de audit..mama lui >:( >:( >:(
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incep "Luni de fiere" a lui Bruckner ::)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
"Generalul in labirintul sau" de Garcia Marquez (sunt la a 2-a tentativa :o )
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
super carte ;) cre' ca nu ma insel si nu o confund....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Pe langa cursurile de la facultate ( pentru ca sunt in sesiune :( ), " Ultima zi a unui osandit" de V. Hugo! Incredibil cat de frumos poate scrie omul asta!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:54 AM |
|