![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 17 Joined: 29-June 06 Member No.: 401 ![]() |
Eu am terminat de citit "Regii blestemati" de Maurice Druon care m-a tinut cu sufletul la gura timp de 7 volume .
Tocmai am inceput "Viata secreta a albinelor" de Sue Monk Kidd. Superba! E o carte , pot spune, feminina daca si cartile pot avea gen. Cred ca un barbat nu i-ar surprinde savoarea asa cum ar face-o o femeie. Si nu, nu este vorba despre albine. Titlul este o metafora a feminitatii si a raporturilor stranse care se stabilesc intre niste femei inteligente si destupate la minte dincolo de orice prejudecati care au patat istoria omenirii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Suna interesant, Ciqui. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) back, nu te mai vazusem de mult online. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Io acum citesc "prostii" adica carti care nu imi pun neuronu` la treaba, ci doar il ametesc: Am terminat "Conspiratia" lui Dan Brown, dragutica pe timp de canicula. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
incearca si "fortareata digitala". razi de te spargi la ea, daca intelegi macar juma' din cuvintele de acolo (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Am inceput Elle se rendent pas compte de Boris Vian. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Bine ca mi-am luat mai multe carti de el! Va multumesc. am terminat si eu "blues pentru o pisica neagra" ieri pe plaja. acum am inceput alta, sa vedem cum o termin |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel, ai citit namila asta de carte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ? cum ti s-a parut/pare pana acum ? daca-mi dai un review bun, ma apuc si io de ea, c-o am prin biblioteca Nu am terminat-o inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana acum mi se par chestii de bun simt, pe care le stiam la nivel intuitiv dar e bine sa le vezi asa scrise clar si cu exemple si studii de caz. Eu zic ca e buna de citit chiar daca nu ai si nici nu o sa ai vreo treaba cu marketingul. We are all in the business of customer satisfaction, orice am face. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) P.S. Eu o citesc in format electronic si de aia e chinuiala mare. Ce editie ai? Eu cea mai noua pe care am gasit-o in format electronic e din 1999. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca vrei sa inveti marketing, cauta seria "Guerilla Marketing" a lui Jay Conrad Levinson.
http://www.anticariat.net/autor/73/Jay-Conrad-Levinson si http://www.anticariat.net/carti/53984/Secr...ui-Roger-Dawson Sint exceptionale. Forte, am "fortareata" dar nu am apucat sa citesc decit vreo doo pagini. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu citeste nimeni Harry Potter and the Deathly Hallows? Aici e nebunie curata, pana si copii a caror engleza ajunge pentru un small talk minimal citesc carte asta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(Fiica-mea nu-i innebunita dupa el, deci nu-i trebuie, noi nici atat). |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
crede-ma ca o sa razi de lesini. ieckari care ataca de pe dial up, protocolu' ftp - protocol de securitate samd. in general, e cu iecari multi, mici si rai. si cu nush ce virusache dashtept, cu keyloggere pe post de "programe speciale care urmaresc cum utilizatoru scrie ceva la tastatura". ah, si servere, multe si mari.
garantat, distractie |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi de recomandari Di (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma bate gandul sa ma bag la un master in Marketing....poate, nu sunt inca hotarata.
|
|
|
![]()
|
|
@ Karina, astept filmul; saptamina trecuta ma batea insa gindul sa iau seria completa a "Povestirilor din Narnia", gasindu-mi scuza mie insami ca o sa am copii in citiva ani si ca va trebui sa am ce povesti sa le citesc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
@forte, cred ca ma duc acasa sa ma las la nudul gol ci iecarii pe brate si hocalarii pi nas, strofocindu-ma sa inteleg cari-i triaba cu iecarii si fetepeu ieftipi... @anjelule, o sa iti placa cartile. Mai ales aia a lu Dowson ie meseriasha. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) De marketing voiam sa ma apuc si io, da` tare mi-i ca daca fac un pustiu de bine sa ma duc pe la vreun curs, ma trezesc vorbind discutii si ii bat pe aia la curu` gol, ca au niste metode de marketing prin cursuri numa pentru atunci cind dispui de jdemii si jdesute de mii de ieuro... iertata-mi fie modestia, da` sa mor de nu scriu io cursuri de marketing mai bune din iesperienta mea decit aia care vorbesc duscutii fara sa stie ce cc mai ie si marchetingu` (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Nu am terminat-o inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pana acum mi se par chestii de bun simt, pe care le stiam la nivel intuitiv dar e bine sa le vezi asa scrise clar si cu exemple si studii de caz. Eu zic ca e buna de citit chiar daca nu ai si nici nu o sa ai vreo treaba cu marketingul. We are all in the business of customer satisfaction, orice am face. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) P.S. Eu o citesc in format electronic si de aia e chinuiala mare. Ce editie ai? Eu cea mai noua pe care am gasit-o in format electronic e din 1999. atunci, draga angel, spor la citit...hi hi hi, ai treaba, nu gluma, e o biblie ( a MK-ului) de 1000 pagini. editia mea e din 1997, acum imi dau seama de ce-am lasat balta cartea dupa ce-am cumparat-o: in '97 am terminat facultatea (de profil apropiat by the way, Tranzactii internationale ) si nu mi-a mai trebuit nica' dupa ce-am luat licentza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) iacata ca acum am ajuns sa fac managementul calitatii, o chestie pentru care nu m-am pregatit deloc in facultate . chiar vrei sa faci un master in MK ? ca sa merite efortul, ar trebui apres sa te muti in capital city si sa te angajezi la o mare agentie . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:54 PM |
|