IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
roxanica10
post Jul 24 2007, 12:02 PM
Post #221

Musafir

Angelu' e f buna recomandarea Dianei.
Eu am terminat 'Povestirile Evei Luna' (o carte interesanta, pe care-am citit-o f bine in metrou) si acum am inceput 'In compania curtezanei' de Sarah Dunant.
O sa ma uit si eu dupa Boris Vian. Trebuie sa marturisesc ca nici eu n-auzisem de el.
Go to the top of the page

+Quote Post
justine
post Aug 2 2007, 12:23 PM
Post #222

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 1,971

micul print al lui antoine de saint-exupery, ca sa-mi amintesc cum se imblanzeste o vulpe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eseu despre om al lui ernst cassirer cand am chef de o lectura mai serioasa.
ultimul suspin al maurului, salman rushdie, seara, in pat.

+Quote Post
fortelady
post Aug 2 2007, 02:14 PM
Post #223

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) justine!

+Quote Post
kalua
post Aug 16 2007, 12:01 AM
Post #224

Musafir

Am executat in concediu:
Boris Vian - "Toamna in Pekin" (mi-a placut in mod deosebit), "Et on tuera tous les affreux" (una dintre cartile scrise sub pseudonimul Vernon Sullivan, mi-a placut foarte mult si asta) plus "Voyeur-ul" (13 povestiri indecente sau absurde - wow!)
Trebuie neaparat sa-l mai citesc, in plus vreau sa citesc "Printul din Saint-Germain", o biografie a lui.

Am mai citit "Looking for China. Reflections on a Silk Road" de Judy Schultz, o jurnalista la sectia de gastronomie si turism a revistei canadiene Edmonton Journal. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Parca-i scrisa de-o casnica care a scos nasul in lume. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) M-a deceptionat cartea asta si mi-a umbrit parerea despre canadieni. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Aug 16 2007, 09:58 AM
Post #225

Musafir

Am inceput 'De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda' Allan & Barbara Pease, o carte care ma ajuta sa-l inteleg pe al meu sot mai mult. Sper sa devin mai inteleapta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post
hanny
post Aug 16 2007, 04:12 PM
Post #226

Contaminat
*

Group: Dependent
From: Israel
Member No.: 1,848

QUOTE(roxanica10 @ Aug 16 2007, 10:58 AM) *
Am inceput 'De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda' Allan & Barbara Pease, o carte care ma ajuta sa-l inteleg pe al meu sot mai mult. Sper sa devin mai inteleapta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

** Hm, ce-i mare lucru de inteles la ei? oricum ce-am constatat este ca-s loviti in cap, pe-al meu nici daca-l trimit la mare nu gaseste singur apa atita intreaba unde-i aia sau ailalta ca te-apuca lehamitea si cauti singura numa sa stea linistit si sa taca.In rest...

+Quote Post
fortelady
post Aug 16 2007, 04:13 PM
Post #227

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) hanny, da' suparata esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cand ajungi prin ro? cand e lansarea noii carti?

+Quote Post
roxanica10
post Aug 16 2007, 04:24 PM
Post #228

Musafir

QUOTE(hanny @ Aug 16 2007, 05:12 PM) *
** Hm, ce-i mare lucru de inteles la ei? oricum ce-am constatat este ca-s loviti in cap, pe-al meu nici daca-l trimit la mare nu gaseste singur apa atita intreaba unde-i aia sau ailalta ca te-apuca lehamitea si cauti singura numa sa stea linistit si sa taca.In rest...

Da Hanny, iti dau dreptate, dar daca exista niste explicatii stiintifice pentru manifestarile astea, as vrea sa le stiu. Si-i dragut ca atunci cand intreaba unde-i o chestie, daca nu-i spun coordonatele exacte (latitudine si longitudine), spune ca-i dau indicatii gresite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar sunt ai nostri si-i iubim asa cum sunt.

+Quote Post
hanny
post Aug 16 2007, 04:28 PM
Post #229

Contaminat
*

Group: Dependent
From: Israel
Member No.: 1,848

QUOTE(fortelady @ Aug 16 2007, 05:13 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) hanny, da' suparata esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cand ajungi prin ro? cand e lansarea noii carti?

**
Nu-s suparata, is ocna:))))))) fac remont la casa, in jur arata ca razboiul din Liban,muma-mea se plimba cu ciinii dupa ea ca umbra lui mircea la cozia ca i s-a jerpelit minastirea,am praf in trompele uterine in intestine si plombe n-or sa-mi trebuiasca pe veci c-or sa ma gaseasca ca pe faraon da cu masca de beton.Pacientele vin si telefonul suna,o tampita da da telfeon c-o alta tampita venita din franta vrea tratament intensiv de 2 saptamini.I-am propus s-o varuiesc si-i injectez ciment.Contabilul vrea raportol lunar la venituri si i-am zis citeva de cred ca nu mai vrea nimic multa vreme nici asta.barbatu-meu e la serviciu ca unde-ar putea el sa se ascunda mai bine si s-o frece-n pas vioi? da telefon si-mi cere numarul de telefon a femeii la curatenie ca o colega de-a lui are nevoie de femeie si nu gaseste. Cinci minute dupa ce-am terminat discutia cu el a venit vecina sa ma intrebe ce s-a intimplat ca de zbieretele mele i s-a oprit pendula-n perete:)
In noiembrie( daca supravietuiesc) am lansare de carte, ma tot freaca aia de la gigi sa tin un curs de cum dracu-i zice, paramedic la scoala lor ,numa cursuri am nevoie si-un glonte=-n cap.Ma duc sa ma spinzur vreo cinci minute poate-mi revin:)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 16 2007, 04:43 PM
Post #230

Musafir

Ce dragut iti exprimi revolta, ca o artista a penelului! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ia o (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/9.jpg) cu noi, poate mai amorteste nebunia de acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

88 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:54 PM