![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
gataa..am gasit si eu o carte prin biblioteca...Li Baojia-intamplari din lumea madarinilor (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
conform unei date scrise aici....mama a cumparat cartea cu 9 zile inainte sa ma nasc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
recitesc acum "Arta Conversatiei" de Ileana Vulpescu.
mi-am luat si trilogia lui M Cartarescu, "Orbitor", cand am fost in Romania. urmeaza la rand, dupa ce termin "Arta Conversatiei". cred ca intr-un an le termin pe toate cate mi-am propus. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eu am terminat "Fructele pasiunii" de Daniel Pennac. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) a fost diferita de ce ma asteptam cand am vazut volumul in biblioteca sora-mii, dar m-a captivat.
acum am ramas fara lectura si ma gandesc sa-mi reactualizez abonamentul la biblioteca. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 431 Joined: 5-May 07 Member No.: 1,591 ![]() |
Lupul de stepa
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
am citit 2 carti in weekend (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - ambele, philip k dick - omul din castelul inalt si timpul dezarticulat
as mai avea vreo 2-3 dar nu am timp - sper ca saptamana asta cat sunt pieton sa citesc in metrou |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
eu mai am un pic dinCartea noptilor de Sylvie Germain. e o cronica de familie, dar scrisa atat de plastic incat uneori mi s-a zbarlit pielea. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am avut azi o revelatie rasfoind o carte cu fragmente din lucrarile unor scriitori elvetieni: Paul Nizon! Scrie extraordinar, spune chiar el ca uraste literatura de invaluire, de impachetare a ceva si ca este pentru action writting, pentru procesul tematizat, pentru creatie. Trebuie sa caut si sa citesc niste carti de-ale dumnealui.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
Acum citesc " Ma numesc Rosu" de Orhan Pamuk.
De curand am terminat " Ultimul testament al lui Oscar Wilde" mi-a placut mult, pentru cine a citit "Portetul lui Dorian Grey" o sa inteleaga si mai mult trairile personajului pricipal. De fapt tind sa cred ca se identifica personajul cu autorul in carte. |
|
|
![]()
|
|
eu citesc mai nou despre tehnici de persuasiune si manipulare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru facultate.
@mps: eu, dupa ce am citit "Lupul de stepa" m-am inamorat de Hesse. cateva saptamani n-am citit decat scrierile lui. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca vreau, ca nu vreau, mi-a trantit maica-mea pe masa Under My Skin: Volume One of My Autobiography, to 1949 de Doris Lessing. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa c-oi face bine si-oi citi-o, cred ca-i interesanta pentru ca femeia asta nu a avut o viata plictisitoare.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:19 AM |
|