![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Cartea pe care mi-a trimis-o Dianuta ::) Al cincilea munte - Paul Coelho :floricele:
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Ar trebui sa citesc si sa invat ca pe 13 feb va fi vai de curul meu la examen.
:frustraree: |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Ia spuneti-mi voi mie... hm... as vrea o carte haioasa, la care sa rid cu lacrimi, distractiva, umoristica, tot tacimul. Nu rezist sa mai citesc Cella Serghi (de care m-am apucat de curind), n-o mai sufar pe Ileana Vulpescu (si, doamne, cit o iubesc), nu mai am rabdare de invatamintele lui Coelho, n-am chef de nimic serios. Fiin'ca-s foarte trista si trebui' sa nu mai fiu. Imi dati vreo idee? ???
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mai eu....datorita voua, pentru ca am tot vazut pe aici cella serghi- panza de paiajen...am inceput-o. siper carte. dar stiti de cate ori am plans? cred ca mai am vreun capitol. am citit foarte repede si foarte mult. si asta e de bine ca eu nu prea am rabdare.
si cica mai am carti de cella serghi prin casa dupa spusele mamei. foarte frumoasa carte :'( :-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
delphina... iti recomand o carte absolut geniala, Ghidul Autostopistului Galactic. E cea mai umoristica pe care am citit-o de multa vreme incoace. ;)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 14 Joined: 23-January 06 Member No.: 161 ![]() |
Salman Rushdie- Copiii din miez de noapte
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Multam fain, Invizibilule. :)
Oi cauta-o. p.s. no, intre timp m-am lamurit ce-i cu ea si cine-o scris-o; acuma, de-oi si gasi-o, bine-a fi. 8) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare :-* :-*
acum citesc cursurile de dermato.... stresiunea asta...dar ultima carte a fost iubirea fata de aproapele de Pascal Brukner.......si acum am lasat deoparte ..un veac de singuratate de Garcia Marquez.....pupi :P |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
:welcome: pitzigoi!
:floricele: Spor la invatat si bafta la examene ! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
...spune cineva ca citeste "Codul lui Da Vinci".Eu am luat-o putin anapoda :P.Cartea pe care o citesc acum ar fi trebuit sa o citesc dupa "Cod..."E vorba de "Misterul Templierilor altfel decat in romanul Codul lui Da Vinci"-autori:Clive Prince & Lynn Piknet.Cartea vine cu unele explicatii la ce a vrut sa sugereze Dan Brown in romanul sau,cu argumente atat pro cat si contra,face un istoric al societatilor secrete de tip francmason,etc.Mai am vreo 2 capitole pana s-o termin si mi se pare super cartea!Pune in lumina niste chestii la care nu m-as fi gandit niciodata! :oAcum am inceput sa fac unele conexiuni,dar mi-a lansat si multe semne de intrebare :frustraree:Si ca sa ma cufund si mai tare "in ceata"o sa citesc si "Codul..."imediat dupa asta;tocmai mi l-a adus o colega pe un CD. :) :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:40 AM |
|