![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De citit, citesc 'De ce iubim femeile' a lui Mircea Cartarescu si 'Why french woman don't get fat'. Am citit si eu Why French Woman Don't Get Fat de Mireille Guiliano, usor de citit, cu sfaturi utile si logice, dar nimic nou: mananca normal si alimente de calitate superioara, mergi un pic pe jos, uita liftul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Confesiunile unei nevete lenese ma regasesc cu unele chestii in ea, imi place. Eu oricum nu ma omor cu curatenia si cu treburile casei sa dau pe spate ca o viata avem, doar n-o sa fiu robul pedanteriei in defavoarea timpului liber si asa putin.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
am pus la loc in raft "Declinul" a lui Marin Preda...am citit cateva zeci de foi dar nu m-a atras asa mult.
acum vreau sa incep "Orizonturi rosii" a lui Ion Mihai Pacepa |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Citesc "Cum sa fii o lady"-mic tratat de eleganta de Candace Simpson-Giles...asa,de amuzament si poate devine informatia din carte si constructiva.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, daca bine imi amintesc tu ai pomenit de cartea `The Secret`scrisa de Rhonda Byrne, dar n-am mai gasit postarea.
Vreau s-o fac cadou cuiva (are moralul mai jos in ultimul timp). Merita luata, ce ziciÉ Scuze pentru `É`, se pare ca asta e semnul intrebator pe tastatura mea in seara asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Acum, chiar ma bag la somn. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 28 2008, 05:00 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dusa cu capu' de Mathilde Monaque.
Adolescenta, perioada marilor schimbari, nu a iertat-o pe mathilde. Aflata in cautarea sinelui, M. uita de ea si incearca sa devina ceea ce crede ca vor altii sa vada. De la obsesia de a fi placuta de cei din jur, de la dorinta de a iubi si a fi iubita, M ajunge anorexica, ba mai mult, devine depresiva. Iar pt ca situatia pare a scapa de sub control, internarea ei intr-un spital de boli nervoase pare a fi singura solutie. La un an dupa iesirea din spital, complet vindecata, M se hotaraste sa scrie experienta prin care a trecut. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mic-dejun la Tiffany's de Truman Capote
Am descoprtit ca ma incrunt la referirile privind parul blond al personajului interpretat (in film) de Audrey Hepbrun. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Truman Capote in sine e un personaj fascinant pe scena literara americana, iar Breakfast at Tiffany's mi-a placut tare mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau sa incep maine cartea Agnes Grey de Anne Brontë.
Mirona mi-a placut, insa parca am simtit nevoia sa aflu ce s-a intamplat cu ea, cu Stefan, cu fetita lasata la manastire, cu Gian... si mai ales, cu Fana. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am apucat de 'Paula' a lui Allende si-mi place mult de tot. E o scriitoare chiar pe gustul meu, desi probabil cartea asta ma va umple de tristete.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 01:05 PM |
|