![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am tras un bocet muuuult si maaaare la Robin Hood, cand a murit Marian. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eram intr-a VII-a din cate-mi aduc aminte.
Ambii Dumas nu m-au impresionat pana la lacrimi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am citit Robin Hood. Faceam azi curat prin biblioteca socrilor si citeam numele cartilor. Am o provizie pentru cel putin 10 ani.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
M-am apucat acum de "Stralucirea si suferinta curtezanelor" De Balzac.
Nu imi place deloc. E greoaie, sare de la un plan la altul, trebe sa citesc de 3 ori ca sa inteleg despre cine e vorba acole, iar personajele nu sunt deloc atragatoare. Nu cred ca o termin (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Vreau sa imi iau la Bucuresti "Nobila casa" sau " Taipan", dar trebuie sa ma decid la una (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am bocit la Fratii Jderi ai lui Sadoveanu. Am citit-o in 2 zile pe la 17 ani intr-o vacanta de vara iar ultimul volum l-am citit intr-o noapte. Cand mi s-au limpezit ochii am constatat ca se facuse ziua. Nu mi s-a mai intamplat cu nicio carte sa ma fure in asa fel incat sa imi dispara somnul si sa evadez pur si simplu intr-o alta lume. Dar cred ca fenomenul acesta se petrece in adolescenta.
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
acum sunt la : Far from the madding crowd" Thomas Hardy, in numele facultatii, amin. cand sunt odihnita chiar o ador. cand sunt obosita, e un adevarat somnifer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu am trecut la Iubiri caraghioase de Kundera.
Luni de fiere de Bruckner a fost ... neobisnuita. Imi place stiulul lui si trecand peste scenele absolut dezgustatoare as zice ca e reprezentativa pt multe cupluri. Cum ajung sa distruga dragostea de la inceput. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cleo, daca bine imi amintesc tu ai pomenit de cartea `The Secret`scrisa de Rhonda Byrne, dar n-am mai gasit postarea. Vreau s-o fac cadou cuiva (are moralul mai jos in ultimul timp). Merita luata, ce ziciÉ Scuze pentru `É`, se pare ca asta e semnul intrebator pe tastatura mea in seara asta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Acum, chiar ma bag la somn. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) eu am pomenit-o insa n-am citit decat review-uri si am auzit pareri. E o carte ca multe altele care iti subliniaza ceva deja stiut, nu-i miraculoasa cum incearca ei s-o faca sa para, aminteste doar ca gandurile bune aduc lucruri bune |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O iubeam - Anna Gavalda
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa e, cam toate subliniaza lucrurile deja stiute, putine sunt cele care intr-adevar aduc ceva nou si revelator.
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Citesc acum Angels and Demons de Dan Brown.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 06:04 PM |
|