![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit vreo 60 de pagini din The People's Act of Love: A Novel de James Meek si nu m-a prins. E scrisa bine, m-a dus cu gandul la Dostoievski, dar e vorba de timpul Revolutiei din Octombrie (de fapt postrevolutinar), un satuc uitat de lume in Siberia, ceea ce nu ma intereseaza in mod deosebit. Mai citesc vreo 40 de pagini si vad dupa aceea daca mai continui sau nu.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Votca - Cola de Irina Denejkina
Nush, nu ma prinde deloc. E despre tinerii din Rusia, cum se distreaza etc. |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum citesc Remember Me? de Sophie Kinsella.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
roxy, ai citit ceva de Sophie Kinsella? am vazut carti prin librarii, dar nu am luat nici una. cum scrie? eu am inceput sa citesc One Hundred Years of Solitude, de G. Marquez. am incercat Orbitor, prima carte din trilogie, dar sincer, nu-mi place stilul, nu-mi plac descrierile si am abandonat-o dupa vreo 50 de pagini. n-am mai avut rabdare sa vad ce spune mai departe. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Citeste "Supermenajera". M-a distrat de minune! Roxy, nu merita sa cumperi toate cartile ei, nu sunt chiar asa o afacere. Dupa doua carti deja te plictisesti. |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Witch of Portobello de Paulo Coelho.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Jurnalul unui scandal -Zoe Heller
Am vazut si filmul...e interesant, dar nu prea "pusca" cu ce am citit pana acum. Stilul ei de a scrie imi place si voi termina de citit cartea asta foarte repede, pentru ca atunci cand o iau in mana nu-mi vine sa o mai las. This post has been edited by teocris7: Apr 18 2008, 08:08 AM |
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
The Undomestic Goddess de Sophie Kinsella.
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum citesc Bridget Jones's Diary de Helen Fielding.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit
Dincolo De Bine, Dincoace De Rau. Despre Iubire de Alice Nastase si Aurora Liiceanu (sar'na stoina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ). Eu nu citisem absolut nimic de cele doua, deci am intrat virgina in carte. Mi-a placut. Mai ales partile Alicei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Waiting to Exhale de Terry McMillan, un fel de Sex and the City al anilor '90: patru afro-americance peste 35 de ani, fiecare cu personalitatea si statutul ei, in cautarea lui Mr. Right (una nici nu-l cauta, de fapt). O carte care se citeste foarte usor (deci scrisa bine), cu umor si realista, recomand. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cleo, mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) asa e, cam toate subliniaza lucrurile deja stiute, putine sunt cele care intr-adevar aduc ceva nou si revelator. stii care-i 'filozofia' din spatele ei? ca ar trebui sa ne schimbam modul de gandire. Sa nu mai gandesti `sper sa nu mi se intample asta`(asta seamana cu `de ce ti-e frica nu scapi`) ci sa spui 'asta o sa mi se intample' (deci ceea ce doresti sa se intample). Gandurile bune atrag lucruri bune, cele rele atrag raul. Simplu si adevarat as zice, nu-i nimic mistic ascuns aici ... cum s-ar crede din reclama cartii |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 12:19 AM |
|