![]() |
![]() ![]() |
![]() |
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intre timp am mai citit:
Paulo Coelho, The Fifth Mountain Plum Sykes, The Debutante Divorcée Oksana Robski, Casual Acum citesc Because She Can de Bridie Clark. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Cuvinte care elibereaza de Marie Cardinal. Sunt abia la inceput, dar m-a prins.
Este romanul unei psihanalize si cum pe mine ma preocupa subiectul, imi place (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am terminat Albastru pur si mi-a placut. V-o recomand. Am mai citit Fetita si tigarile din colectia Cotidianul. Cartea asta a reusit sa ma revolte un pic, dar sunt punctate foarte bine subterfugiile zilelor noastre. Si asta merita citita.
M-am apucat de Sex in (per)versiune clasica a Simonei Catrina si-mi place mult. Nu prea iau Tango, asa ca pot spune c-am descoperit-o prin prisma acesti carti. Scrie bine si f vesel. Imi aminteste de doftoreasa noastra. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
"Nobila Casa" de James Clavell.
Imi place, dar mi se pare mai slabuta decat Taipan. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am citit ieri pe nerasuflate Nu-mi place cum arata gatul meu - Nora Ephron.
De multi(foarte multi!) ani nu am inceput si terminat o carte in aceeasi zi. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Mi-am cumparat si am inceput sa citesc "Erotica" din colectia Cotidianul. E un ansamblu de fragmente ale unor autori (Petronius, Montesquieu, Diderot, Marchizul de sade, Mark Twain, Creanga, Boris Vian, D.H. Lawrence) care au abordat teme de budoar. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Mi-a placut modul in care au prefata lucrarea cei de la Coti. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Vreau si eu sa ma laud ca am citit o carte de fix 439 pagini intr-o zi;) Poti sa tii un secret? de Sophie Kinsella, deci cam e de inteles..
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io citesc 'Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus', insa merge fooaarte greu (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) insa mi-am propus sa o citesc pana la capat sa pricep si eu cum ii cu diferentele astea, bre, .. si de ce eu ma enervez de numa si la ei ii perfect normal sa actioneze asa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu as putea spune ca nu ii interesanta, chiar explica unele chestii incercand sa ne faca sa intelegem originea lor. Is abia la inceput.
Recent am terminat, recitite dupa aproape 15-18 ani, cartile din ciclul Pardaillan. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Asta dupa ce la vremea lor cred ca le-am citit pe putin de 5 ori. Si amu mi s-o facut dor, na, de copilarie cand totul era simplu si frumos. Pai da, asa mi-o placut femeia aia Fausta de numa, si normal cuplul Fausta - Pardaillan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stiu stiu, is cu capul la varsta asta, no, dar asta is, take it or leave it. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am asa o slabiciune pentru cuplurile astea ... "furtunoase" si "imposibile" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Am cetit si eu "Femeile sunt de pe Venus..." si la vremea aia (aveam 21 de ani si 2 relatii esuate) a fost o revelatie. Si acum mai tin minte multe dintre observatiile "doftorului". Cred ca are dreptate in multe privinte, chiar daca nu sunt de acord cu retetele universale.
Oricum, eu zic ca merita citita. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Notes from a Big Country de Bill Bryson (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tipul, un american care a trait 20 de ani in Anglia si s-a intors acasa, scrie 80 de columne despre the american way of life. Literatura usoara si simpatica foc.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 12:08 AM |
|