![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Tara mea inventata (“My Invented Country”)- Isabel Allende
Mi-a fost recomandata de o prietena, insa recunosc ca ma chinui de ceva timp sa o termin. Pur si simplu nu ma atrage. La fel am patit si cu "Paula" - pur si simplu nu puteam citi mai mult de 2-3 pagini. Autoarea nu scrie pe gustul meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Noi suntem zeite. Carte postala - Alice Nastase
Cartea este o colectie de emailuri scrise catre iubiti (amanti, mai degraba), prieteni/ prietene. Desi nu credeam ca e genul meu, imi place f m, este deosebita. Ceea ce ma uimeste este curajul ei de a se arata asa cum e (sau era), cu bune si rele. Putine femei puternice au curaj sa se arate lumii dezbracate de secrete. Nu mi-am imaginat ca un om despre care crezi care are o viata faina, plina de petreceri, de lume buna etc. este chinuita de frustrari, doruri si dezamagiri ca noi toti, cei obishnuiti, nestiuti... Daca va place genul memorialistic, go for it (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Suna bine, Nimphe..In rest, frustrari si neimpliniri are toata lumea, indiferent de statut social samd. Pentru ca prin firea noastra umana, nu putem fi niciodata multumiti.
Eu mi-am propus sa citesc toata bibliografia pe care nu am apucat sa o citesc in timpul anului si nu numai! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si este nu gluma..Cam tarziu, nu?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar este lectura de specialitate, deci ar trebui sa fie un must to! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 17 2008, 08:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Am inceput o noua carte din colectia Tango. Care pe care. Femei si barbati - Aurora Liiceanu si Alice Nastase.
Este o colectie (alta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) de articole publicate de ele in Tango (poate si in Tabu?) Pana acum este interesanta. Imi place f m cum scrie doamna Liiceanu, este o femeie deosebita si f b pe domeniul ei (psihologia). |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am inceput sa citesc "Martor" al lui Nicholas Sarkozy. Presedintele francez nu-mi e prea simpatic... sunt curioasa daca se va schimba situatia dupa ce termin cartulia autobiografica. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Nimphe apropos de "Noi suntem zeite. Carte postala" - Alice Nastase si eu o citesc.
Nu este o carte autobiografica desi asa pare.Am vazut un interviu cu Alice Nastase si ea nega asta.Se pare ca ea are o viata echilibrata si total diferita de ceea ce este prezentat in carte.Acum...eu inclin sa cred ca viata lui Alice e un pic altfel decat ce incearca ea sa prezinta pe sticla in interviuri. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa nu radeti de mine, dar m-am apucat de carti cu tenta religioasa. Acum ma delectez cu Noi marturii despre parintele Arsenie Boca.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 23-January 08 Member No.: 3,113 ![]() |
Ma chinui sa incep "Ma numesc Rosu" de Orhan Pamuk
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu vreau sa incep in seara asta Good Grief de Lolly Winston, o carte usoara.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Tara mea inventata (“My Invented Country”)- Isabel Allende Mi-a fost recomandata de o prietena, insa recunosc ca ma chinui de ceva timp sa o termin. Pur si simplu nu ma atrage. La fel am patit si cu "Paula" - pur si simplu nu puteam citi mai mult de 2-3 pagini. Autoarea nu scrie pe gustul meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Deabea vinerea trecuta am terminat cartea asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Acum citesc Sex in (per)versiune clasica- Simona Catrina. Am primit-o cadou de la o prietena. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 05:51 AM |
|