IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
Lucretia
post Aug 8 2008, 11:42 PM
Post #391

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 4,337

Cartea Deliei Budeanu, LIVE
Go to the top of the page

+Quote Post
Pastelata
post Aug 9 2008, 12:14 AM
Post #392

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Portretul lui Dorian Gray, Oscar Wilde. Mai am putin din ea si trec la lista cu lectura obligatorie, sa termin ce mai am si pe acolo. Vacanta asta am mai citit La tiganci, Nopti la Serampore(Eliade) si Patul lui Procust(Camil Petrescu).Dragute(DAA, asta e tot ce pot sa zic()

+Quote Post
flirtationship
post Aug 9 2008, 06:58 PM
Post #393

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 4,406

Pastelata...treci a 10a? ca parca eu asta am citit atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu citesc acum istoria iubirii-nicole krauss...am citit pe net niste recenzii foarte bune care m-au convins sa o cumpar insa acum nu mi se mai pare la fel de fermecatoare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Pastelata
post Aug 9 2008, 11:26 PM
Post #394

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Da, flirtationship;) Sunt incredibila cand vine vorba de citit carti.Nu ca nu-mi place, dar ma plictisesc pasajele descriptive(am trecut peste unele de cateva pagini) si cateodata m-apuca si un somn de pic! Singurele carti pe care le citesc intr-o zi sunt cele din colectia CHIC(probabil si din celelalte colectii de gen, Cocktail&co, dar nu le-am..gustat).

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 10 2008, 07:56 AM
Post #395

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,359

QUOTE(flirtationship @ Aug 9 2008, 07:58 PM) *
eu citesc acum istoria iubirii-nicole krauss...am citit pe net niste recenzii foarte bune care m-au convins sa o cumpar insa acum nu mi se mai pare la fel de fermecatoare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Si eu mi-am cumparat-o dupa ce am citit atatea recenzii pozitive si m-a dezamagit...ma asteptam sa fie altceva...Cred ca doar marketingul e de recenziile astea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 10 2008, 11:49 AM
Post #396

Musafir

Mi-am luat si eu Simona Catrina - Sex in (per)versiune clasica. Isi merita pe deplin banii, mai ales daca nu ati cumparat Tango-ul luna de luna, desi e o carte ce o dai gata intr-o zi doua. Simona scrie beton, debiteaza niste comparatii si asocieri de cuvinte de ma cracesc de ras la fiecare pagina.

Probabil o sa imi iau si restul de carti din colectia asta, desi Alice Nastase sincer nu prea m-a impresionat niciodata in Tango.

+Quote Post
scorpirescu
post Aug 10 2008, 02:09 PM
Post #397

Musafir

Eu ma apuc azi de 'Omida' de John Fowles. Imi place John Fowles, sa vedem cum va fi asta.

Ce e Tango? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 10 2008, 02:16 PM
Post #398

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O revista pentru femei.

+Quote Post
Cleo
post Aug 10 2008, 03:19 PM
Post #399

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(sweet_girl @ Jul 28 2008, 03:07 PM) *
Suna foarte interesant! Sa ne spui cum e! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

e foarte faina. este musai de citit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pt imbogatirea culturii generale si uciderea mitului care spune ca gheisa=curtezana

gheisele sint femeile artelor: dans, diferite instrumente si multe multe cunostinte acumulate pt a adeveni animatoare perfecte la petreceri selecte fara insa a anima invitatii cu placeri trupesti.
v-o recomand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
bulina
post Aug 10 2008, 05:26 PM
Post #400

Musafir

Si mie mi-a placut Adevarata viata de gheisa.
Totusi, imposibil de imaginat ce este in mintea unui copil de 5 ani atunci cand este dat spre adoptie de catre proprii parinti...

Am terminat de citit "The Enchantress of Florence" - Salman Rushdie. Pentru iubitoarele de Garcia Marquez si realism magic o recomand cu caldura. Un vartej de personaje, istorie si trairi.

+Quote Post

88 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 04:49 PM