IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
Cleo
post Aug 10 2008, 07:52 PM
Post #401

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

bulina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ce ma bucur sa te vaz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

si eu uitam de multe ori ca citeam gandurile unui copil de 5 ani.
mi-a placut faza cu 'locul preferat' aka dulapul. Acolo se simtea ce-l mai bine, cand era suparata sau trista in fine, cand avea nevoie sa mediteze se adapostea in dulap (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Aug 10 2008, 10:37 PM
Post #402

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Cleo @ Aug 10 2008, 04:19 PM) *
e foarte faina. este musai de citit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pt imbogatirea culturii generale si uciderea mitului care spune ca gheisa=curtezana

gheisele sint femeile artelor: dans, diferite instrumente si multe multe cunostinte acumulate pt a adeveni animatoare perfecte la petreceri selecte fara insa a anima invitatii cu placeri trupesti.
v-o recomand (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Suna bine! De-abia astept sa o citesc si eu!

Eu n-am citit nimic de Simona Catrina, dar m-ati facut cu adevarat curioasa! Foarte misto titlul Sex in (per)versiune clasica, anunta o lectura spumoasa. O bifez si pe asta pe lista! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Aug 10 2008, 10:38 PM

+Quote Post
Teocris
post Aug 11 2008, 08:13 AM
Post #403

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(angeldust @ Aug 10 2008, 12:49 PM) *
Mi-am luat si eu Simona Catrina - Sex in (per)versiune clasica. Isi merita pe deplin banii, mai ales daca nu ati cumparat Tango-ul luna de luna, desi e o carte ce o dai gata intr-o zi doua. Simona scrie beton, debiteaza niste comparatii si asocieri de cuvinte de ma cracesc de ras la fiecare pagina.

Probabil o sa imi iau si restul de carti din colectia asta, desi Alice Nastase sincer nu prea m-a impresionat niciodata in Tango.

Si mie imi place de mor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma gandesc insa ca da in vileag niste secrete bine ascunse (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa speram ca nu citeste nici un barbat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am inceput Nu stiu cum reuseste- Allison Pearson si imi place foarte mult. O recomand (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Leea
post Aug 11 2008, 09:24 AM
Post #404

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Eu am inceput Versetele satanice - tot Salman Rushdie. Minunat, ca tot ce scrie omul asta. Luxuriant si plin de culoare.
Imi pica foarte bine dupa o mica infuzie de negativism occidental (saptamana trecuta Michel Houllebecq - Extinderea domeniului luptei - abia cat o brosurica, extrem de bine scrisa, foarte intensa, si tocmai de aceea te lasi pana la urma atins de deprimarea naratorului).

+Quote Post
bulina
post Aug 11 2008, 01:29 PM
Post #405

Musafir

@ Cleo ce codite ti-ai lasat de cand nu te-am vazut (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
@ Leea Ma gandeam care sa o iau urmatoarea intre The Satanic verses si
Midnight's Children... Cea de a doua i-a adus cred ca primul premiu. Anul asta este favorit cu The Enchantress of Florence.

This post has been edited by bulina: Aug 11 2008, 01:32 PM

+Quote Post
Roxana_
post Aug 18 2008, 06:21 PM
Post #406

Musafir

Am citit in vacanta 'Jurnalul convertirii' de Danion Vasile si 'Shopaholic & Baby' a Kinsellei.
Ce sa va spun despre jurnalul asta, doar ca merita citit. E scris f franc si se contureaza parcursul unui tanar pana ajunge la credinta. Vorbeste despre yoga si despre riscurile ei. Eu m-am cam socat cand am citit despre tantra yoga si cum pot fi unii oameni manipulati.

+Quote Post
Fanny
post Aug 18 2008, 06:38 PM
Post #407

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

In week-end am ras 2 carti ale Kinsellei pe care le-am gasit la biblioteca de cartier. In engleza parca mi-a placut mai mult.
Acum citesc de Rushdie - Orient, Occident Imi place modul in care se exprima.

+Quote Post
angeldust
post Aug 18 2008, 07:57 PM
Post #408

Musafir

Au carti din astea noi si trendy la biblioteca ta de cartier Fanny? Ce misto!
Mie mi-a adus Walpu sa citesc Simona Catrina - Codul nebunelor maniere ca tot eram la capitolul tangouri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Fanny
post Aug 18 2008, 08:00 PM
Post #409

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta a fost si motivul pentru care mi-am facut abonamentul, ca au inceput sa achizitioneze si carti mai nou publicate.

+Quote Post
kalua
post Aug 18 2008, 08:04 PM
Post #410

Musafir

Roxana, asta mi s-a intamplat mie o data: am fost la o session de yoga si am iesit atat de lesinata de-acolo, mi-au rapit unii si ultimul strop de energie. Nu stiam eu multe desprea asta atunci, dar instinctiv n-am mai calcat pe-acolo.

Cred ca voi incepe si eu cu Kinsella, nu vreau sa-mi car lectura cu mine in concediu, o cumpar acolo.

+Quote Post

88 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 05:01 PM