![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Una carte buna de concediu mi s-a parut "Good in Bed" de Jennifer Weiner.Am citit-o intr-o zi ca ploua afara si de ciuda ca nu am concediu macar lectura sa fie conforma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am aflat ca ar exista si-o continuare deci trebuie sa fac rost de ea.
Acum am inceput 7 ani in Tibet, de ani de zile de cand am vazut filmul mi-am dorit sa citesc si cartea. Imi place tare! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am cautat cel putin jumatate de ora o carticica de buzunar pe care s-o iau totusi cu mine, m-am oprit la Thomas Gray, Philospher Cat de Philip J. Davis, am primit-o de la mama mai demult.
Un review: Philip J. Davis, the author, is Professor of Applied Mathematics at Brown University. In the mid 1980s, he was briefly a Visitor at Pembroke College, Cambridge, where his (fictional) tale is set. I recommend the book highly. It provides great insight into the traditional methods of study and reflection used within Cambridge colleges, and Thomas Gray the cat is a most engaging fulcrum who effortlessly imposes her (that's right!) personality upon the direction matters take. Philosophy, history, love and mathematics all come together in a Cambridge environment where the landscapes are as lovingly described as the abstract ideas. Bulina, am luat notite despre cartea mentionata de tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am apucat de Silk, acum, tot in engleza. Si mai ma delectez si cu 'Paris Match'-ul, ca sa nu uit franceza.
Fanny si eu tot in engleza citesc Kinsella, parca are mai mult farmec. Probabil biblioteca la care ti-ai facut abonament, e f departe de mine, c-as fi si eu interesata. Eu acum astept sa-mi mai cumpere cineva carti de Kinsella din State. Apropo de cititul in engleza, mi se pare totusi ca nu-ti imbogatesti vocabularul asa, ca mai intalnim cuvinte necunoscute pe care le deducem din context. Cel mai bine ar fi sa le scoatem in caiet cu traducere si sa le invatam. Asa ca raman la parerea ca perfectionarea unei limbi straine sta in conversatia cu un strain. Scuze de offtopic. Kalua, chiar ma gandeam aseara sa nu se supere cineva pe mine pe aici ca m-am luat de yoga. Eu sunt destul de 'open minded', dar nu inghit orice tampenie. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Eu am citit Kinsella doar in romana, dar de multe ori citeam si ma gandeam cum suna faza respectiva in engleza, si parca avea mai mult sens asa, fata de cum o traduc gagiii astia:)
Am terminat si eu Portretul lui Dorian Gray, interesanta carte si muuult laudata pe net(si nu numai..poate). Am mai citit si Nunta in cer (draguuuuta.mie nu imi placea Eliade.Nu mi-a placut Maitreyi, prima lui carte pe care am citit-o. si culmea, stiu ca toate gagicile suspina la marea lor poveste de dragoste.dar clar not my type) si acum am inceput Ion de Rebreanu. PLictiseala placuta to me! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca nu e chair rau Ion (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Iar Padurea Spanzuratilor tin minte ca mi-a placut f tare acu un secol cand am citit-o (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Io am dat in boala Tango D'amour . Mi-am luat azi "Care pe care -femei si barbati" (A. Liiceanu si A.Nastase) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Io am dat in boala Tango D'amour . Mi-am luat azi "Care pe care -femei si barbati" (A. Liiceanu si A.Nastase) Eu am terminat-o chiar ieri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E ok, imi place mult cum scrie doamna Liiceanu. Nastase e cam prea plangacioasa pt mine... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Paria de Pascal Bruckner.
- are un stil uneori porcos daca e sa ma iau dupa Luni de fiere si probabil n-o sa se dezminta nici aici, insa actiunea se petrece in India Indirei Ghandi si obiceiurile, cultura si bucati de istorie sint prezentate foarte fain. Pana acum imi place |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inceput una usurica, distractiva, de relaxare: The Manny.
Varianta masculina de la nanny... Desigur ca arata bine, e destept etc etc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este si o satira a inaltei societati din New York, cea in care un salariu de un milion jumate pe an este considerat la limita inferioara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce-am treminat cartea cu pisica (care mi-a placut), seara, s-a nimerit sa fim intr-un WalMart, magazinele din mall inchise, deci a trebuit sa-mi cumpar literatura de-acolo. Si erau numai vreo 20 best seller-uri actuale, majoritatea romane de dragoste de la care ma lua cu durere de cap numai uitandu-ma la coperta. Am insfacat Playing for Pizza de Grisham si gata. Usoara de citit (pentru mine, care nu excelez in engleza), Grisham are un stil narativ placut, despre un amerivan football player care ajunge sa joace in Italia si descopera lumea de acolo. Simpatica. Cartea a doua a trebuit sa mi-o iau tot dintr-un mart (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , iar numai vreo 10 best seller-ri, cea mai decenta mi s-a parut The Race de Richard North Patterson, politica, scrisa bine, imi place. N-am apucat s-o termin pentru ca am ajuns, in sfarsit, si la o librarie si mi-am luat Good in Bed, cartea de care vorbea Bulina. Simpatica si usoara, autoarea e cea care a scris si In Her Shoes.
Am terminat-o, asa ca ma reintorc la The Race. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua asta de-o citesc acum se petrece in India
cred ca ti-ar place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 03:08 PM |
|