![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tre' s-o pun pe lista atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 12-August 07 Member No.: 2,031 ![]() |
Mda am terminat Ion destul de repede(in vreo..3-4zile), deci nu a fost chiar atat de nasol pe cat ma asteptam. Mai multa actiune decat la Morometii,unde imi venea sa vomit cand citeam:">
Am mai citit tot pentru scoala Act venetian(C.Petrescu)-f. simplu si usor. Muzici si faze(Ovidiu Verdes)-cartea asta e "cacarea lumii" (citat din carte),tre'a sa o citim in timpul anului dar ne-a luat prea repede si mi-am bagat piciorul si auzeam tot felul de pinky girls ca "omg ce carte! asta povesteste cum fac ei concurs sa vada cine arunca mai departe sperma" cand de fapt era o faza inserata pe-acolo, in niciun caz nu era vorba despre asta. Dar de, cum umbla vorba prin targ.. Acum citesc Ghidul nesimtitului. Credeam ca e funny. NU E. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
"Cum sa iti intelegi sotul" - carte pe care mi-a facut-o baiatul cadou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si "Nunta in cer" de Eliade. Tot la recomandarea lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am citit in concediu la mare (in mai putin de 4 ore) Clubul infidelilor- Tess Stimson. Infidelitatea din trei puncte de vedere: sot, sotie, amanta. Merita citita, macar pentru a constientiza ca fiecare om gandeste diferit vizavi de aceeasi problema.
Acum citesc Femeia comestibila - Margaret Atwood |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, am achizitionat The Satanic Verses. Leea, ai terminat-o?
Mai am cateva pagini din The Alexandria Link. Ideea este faina, partea istorica imi place insa actiunea este slabuta. Merge. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum citesc Blind Faith de Ben Elton. Foarte bune cartile lui, le recomand pe toate, e un tip foarte destept. Nu iti vine sa le mai lasi din mana.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Decoding your destiny de Carmen Harra, am tot auzit de ea, romanca, fosta cintareata, plecata in SUA unde a studiat psihologia si hipnoterapia, se zice ca prezice bine.
Cartea asta se ocupa de numerologie. Mi se pare interesanta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit Codul nebunelor maniere, Sex in (per)versiune clasica de Simona Catrina, Noi suntem zeite de Alice Nastase si Care pe care: femei si barbati de Aurora Liiceanu si A. Nastase. De-abia astept sa ma pun pe citit!
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, am vazut-o pe aceasta Carmen Harra la o emisiune si sincer nu mi s-a parut cu nimic mai rasarita decat marea gloata a "prezicatorilor". Ahh....a prezis ca Hilary o sa iasa acum castigatoare la presedentie in State (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau sa o vad si pe asta si atunci poate o sa ii cumpar si eu cartea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
viata poate lua intorsaturi ciudate. In 2004 nu-si imagina nimeni ca proaspat realesul primar Basescu va ajunge candidat la Cotroceni si apoi presedinte. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Totusi tin sa adaug ca talentele stimabilei nu m-am impresionat nici pe mine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:59 PM |
|