IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
kalua
post Sep 6 2008, 07:41 PM
Post #421

Musafir

Tre' s-o pun pe lista atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Pastelata
post Sep 8 2008, 05:05 PM
Post #422

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,031

Mda am terminat Ion destul de repede(in vreo..3-4zile), deci nu a fost chiar atat de nasol pe cat ma asteptam. Mai multa actiune decat la Morometii,unde imi venea sa vomit cand citeam:">
Am mai citit tot pentru scoala Act venetian(C.Petrescu)-f. simplu si usor. Muzici si faze(Ovidiu Verdes)-cartea asta e "cacarea lumii" (citat din carte),tre'a sa o citim in timpul anului dar ne-a luat prea repede si mi-am bagat piciorul si auzeam tot felul de pinky girls ca "omg ce carte! asta povesteste cum fac ei concurs sa vada cine arunca mai departe sperma" cand de fapt era o faza inserata pe-acolo, in niciun caz nu era vorba despre asta. Dar de, cum umbla vorba prin targ..
Acum citesc Ghidul nesimtitului. Credeam ca e funny. NU E.

+Quote Post
Philia
post Sep 8 2008, 06:54 PM
Post #423

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

"Cum sa iti intelegi sotul" - carte pe care mi-a facut-o baiatul cadou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si "Nunta in cer" de Eliade. Tot la recomandarea lui (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 9 2008, 07:57 AM
Post #424

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Am citit in concediu la mare (in mai putin de 4 ore) Clubul infidelilor- Tess Stimson. Infidelitatea din trei puncte de vedere: sot, sotie, amanta. Merita citita, macar pentru a constientiza ca fiecare om gandeste diferit vizavi de aceeasi problema.
Acum citesc Femeia comestibila - Margaret Atwood

+Quote Post
bulina
post Sep 12 2008, 03:58 PM
Post #425

Musafir

Gata, am achizitionat The Satanic Verses. Leea, ai terminat-o?

Mai am cateva pagini din The Alexandria Link. Ideea este faina, partea istorica imi place insa actiunea este slabuta. Merge.

+Quote Post
happyCat
post Sep 12 2008, 05:13 PM
Post #426

Musafir

Acum citesc Blind Faith de Ben Elton. Foarte bune cartile lui, le recomand pe toate, e un tip foarte destept. Nu iti vine sa le mai lasi din mana.

+Quote Post
scumpic
post Sep 13 2008, 10:05 AM
Post #427

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Decoding your destiny de Carmen Harra, am tot auzit de ea, romanca, fosta cintareata, plecata in SUA unde a studiat psihologia si hipnoterapia, se zice ca prezice bine.
Cartea asta se ocupa de numerologie. Mi se pare interesanta.

+Quote Post
kalua
post Oct 2 2008, 06:20 PM
Post #428

Musafir

Am primit Codul nebunelor maniere, Sex in (per)versiune clasica de Simona Catrina, Noi suntem zeite de Alice Nastase si Care pe care: femei si barbati de Aurora Liiceanu si A. Nastase. De-abia astept sa ma pun pe citit!

+Quote Post
angeldust
post Oct 2 2008, 09:40 PM
Post #429

Musafir

Scumpic, am vazut-o pe aceasta Carmen Harra la o emisiune si sincer nu mi s-a parut cu nimic mai rasarita decat marea gloata a "prezicatorilor". Ahh....a prezis ca Hilary o sa iasa acum castigatoare la presedentie in State (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vreau sa o vad si pe asta si atunci poate o sa ii cumpar si eu cartea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Fanny
post Oct 2 2008, 09:58 PM
Post #430

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

viata poate lua intorsaturi ciudate. In 2004 nu-si imagina nimeni ca proaspat realesul primar Basescu va ajunge candidat la Cotroceni si apoi presedinte. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Totusi tin sa adaug ca talentele stimabilei nu m-am impresionat nici pe mine.

+Quote Post

88 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd July 2025 - 01:59 PM