![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rhett Butler's People http://www.rhettbutlerspeople.com/about-the-book.html Cautand ceva proaspat de citit intr-o librarie, am dat peste cartea asta si deodata mi s-a desfasurat cu repezitorul din rola memoriei "Pe aripile vantului". Scrie bine omul asta pastrand stilul Margaretei Mitchell, imi place si clar nu am citit genul asta de literatura de foarte multi ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Cred ca ma intinereste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trebuie sa recunosc c-abia am avut rabdare sa termin acea carte a lui Danion Vasile 'Cum sa ne crestem copiii'. Este f religioasa pentru gustul meu. Ca o paranteza, spune spre exemplu ca lumea trebuie sa petreaca ca la o agapa la un botez (adica sa stea la masa, sa se bucure si sa manance); dansul e considerat un pacat.
Incep 'Alchimistul' in engleza. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, sa-mi spui si mie impresiile despre Alchimistul, ca pe mine ma asteapta pregatita de vreun an, si de fiecare data am inceput altceva. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am recitit si eu Panza de paianjen, de Cella Serghi vara asta, iar acum citesc Infidel, de Ayaan Hirsi Ali, o carte despre viata femeii musulmane. Pe mine m-a captivat (mai ales ca nu stiam eu prea multe despre asta) si revoltat si e scrisa intr-un mod usurel si foarte placut. This post has been edited by pescarush: Nov 30 2008, 10:59 PM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu am citit Alchimistul intr-o seara , de fapt a fost prima carte de Coelho, asa comercial si pe alocuri huiduit cum e, mie-mi place stilul lui.
eu tin 2 carti langa pat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cleopatra, cand eram zei de Colin Falconer si Mai presus de toate (de la bulina cu-mprumut (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) de Eric Knight Astept zilele de vacanta sa ma bucur de ele mai pe indelete pt ca-n serile saptamanii citesc 2-3 pagini si adorm cu ele-n brate iar in metrou si autobuz citesc rapoarte medicale (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, same here. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dupa 2-3 pagini, mi se rupe filmul. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Si nu de putine ori, trebuie sa recitesc cel putin o pagina, seara urmatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa ca-ti dai seama ce spor am si eu.
Mie mi-a placut foarte mult Mai presus de toate, cred ca am citit-o in adolescenta. Mersi de recenzie la Alchimistul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Serviciul de dragoste al Charlottei de Leonore Suhl, o poveste de dragoste a unei perechi casatorite, trecute prin viata (sotul a murit, dar in varsta), excelent scrisa, fara pic de kitsch, dar cu poezie nedulceaga.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
A wartime marriage de Mary Jane Staples. Sunt undeva aproape de jumatatea cartii, este interesanta, ceva cu un colonel britanic prizonier de razboi la noi in tara si printesa Moldovei care este cautata de romani ca sa fie judecata si spanzurata pentru ca tinea cu nemtii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cei doi sunt implicati intr-un plan prin care sa-si scape pielea si itele se incurca, bineinteles.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Helen Dunmore - Vraja iernii
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, iti spun acum despre Alchimistul ca acum l-am terminat. O carte usor de citit, dar dupa parerea mea nu ff profunda. Nu stiu daca o sa mai incerc ceva de Coelho.
M-am apucat de Despre dragoste si umbra de Isabel Allende, dar asta ma unge la suflet. Poate ca-i doar o chestie de gust, dar mai apropiata sufletului meu e Allende. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) am inceput si eu Alchimistul, am citit vreo 20 de pagini. Deocamdata mi se pare ca o poveste. Am si eu Of Love and Shadow de Allende, isi asteapta randul la citit.
Dupa Alchimistul mi-am propus sa citesc Fiul Risipitor, de Radu Tudoran. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 06:10 AM |
|