IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
Leea
post Feb 1 2009, 11:31 AM
Post #471

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 352

Ultimele doua carti care m-au incantat absolut: Filip Florian - Zilele regelui; Bogdan Popescu - Cine adoarme ultimul. Ambele aparute la Polirom. Nu pra vad multa lume pe aici sa citeasca literatura contemporana de la noi. Oare de ce? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Feb 1 2009, 09:01 PM
Post #472

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Leea, cred ca unora li se trage din prea mult chin in scoli de-a romanu' si poezia.
Mie mi-au placut in mod deosebit optzecistii si cativa din scoala romanesca a anilor '90. Recunosc ca pierzand contactul cu facultatea unde orele musteau de fosnetul cartilor alese spre lectura, mi-e ceva mai greu sa ma hazardez in cautarea noutatilor care transmit. Poate ca sunt inca intr-o perioada cu un scop direct pragmatic si citesc numai chestii de specialitate in buclele temporale cand nu sunt la ore. Am un prieten bun la Iasi care-mi arunca cate o recomandare romanesca cu organele inca palpitand din limbul tiparului, dar mereu ma face sa tac rusinata ca o inferenta deschisa- nu stiai de asta?!

+Quote Post
bulina
post Feb 13 2009, 06:10 PM
Post #473

Musafir

Mi-a ajuns si mie pe noptiera cartea Eat, Pray & LOve...

Acuma nu pot sa mint dar clar nu-mi place stilul ei de a bate apa in piua pe fiecare detaliu...
Am ajuns la jumatatea cartii, adica sunt in India momentan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si desi are cateva faze mai umoristice , dragut scrise, mi se pare o scriitura imbacsita cumva.
Nici ideea de la care pleaca nu este prea originala. Foarte des intalnit aici sa iti iei lumea-n cap la un moment dat in viata si sa hoinaresti prin lume asta nu pentru ca te-au invadat depresiile neaparat.
Banuiesc sau sper ca pana la sfarsitul cartii sa mai scape si ea de atatea insecurities ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dar am o alta bucurie, in iunie va aparea a doua carte a lui Carlos Ruiz Zafon: Angel's Game. Cred ca ma abonez de-acuma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) sa fiu sigura ca o am in prima zi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am zis pe undeva de Umbra Vantului (in Ro a scos-o POlirom) parca...

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 15 2009, 06:05 PM
Post #474

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Bulino, m-ai facut sa-mi comand Umbra vantului. Intr-adevar, e aparuta sub ingrijirea Polirom.

Cred ca desfiintezi oarecum pe nedrept Eat, pray & love, nu-i chiar asa hidoasa, bre... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie mi-a placut tocmai puzderia de detalii din cele trei tari cu I cutreierate de ea, aka Italia, Indonezia si India. Cel putin in ultimele doua probabil ca n-o sa ajung vreodata...in this lifetime, asa ca, sunt binevenite pentru mine trairile ei de turist exacerbat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

+Quote Post
bulina
post Feb 15 2009, 06:24 PM
Post #475

Musafir

Haha Sylvia, nu am zis ca e hidoasa doar ca stilul ei nu-mi apeleaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Prea despica firul in saispe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
bulina
post Feb 25 2009, 05:35 PM
Post #476

Musafir

Ultima parte: Indonezia, este cea mai buna. Bucata aia mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sylvia never say never ca nu se stie pe unde ajungi in viata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Daca vrea cineva lectura englezeasca ofer cu maxima placere sub forma de word doc The Fifth Mountain- Coelho si Blindness- Saramago (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
strumfita
post Feb 26 2009, 01:39 PM
Post #477

Musafir

"Un glas purtat de vant " - vol I - 590 pagini de Francine Rivers - primul volum din trilogia "Emblema Leului" istoria unei tinere everice , singura supravietuitoare din familia ei in urma distrugerii Ierusalimului, ce ajunge la Roma si Efes ca si sclava unei famili romane.
"Un ecou in intuneric" - vol II - 576 pagini
"Ca revarsatul zorilor" vol III - 602 pagini din care eu mai am 200. Sunt superbe, merita citite si mai multe date puteti citi pe internet de ele.

+Quote Post
bulina
post Mar 9 2009, 06:41 PM
Post #478

Musafir

Am citit si eu prima carte de Kinsella ca necesitam ceva no brainer si mi-a dat-o o prietena.
Remember me

Usurea si curgatoare c-am terminat-o in 2 zile. Intr-adevar scrie simpatic si are sarm:) As baga-o la lecturi de vara, concediu pe plaja cu un Cuba libre, Mojito etc in mana (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

This post has been edited by bulina: Mar 9 2009, 06:45 PM

+Quote Post
deedee29
post Mar 9 2009, 07:26 PM
Post #479

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Tot asa as categorisi si eu carticica pe care o citesc acum. Am luat-o de la o prietena, de fapt cred ca sunt singura din grup care nu a citit-o. Din ciclul despre dragostea neimplinita scrie si domnul Marc Levi (dupa cate titluri are pe rafturi, ai spune ca e platit la cantitate, nu la calitate, dar in fine, de gustibus) in a sa "Unde esti?". Nu e rea, dar nici vreo capodopera.

+Quote Post
duda
post Mar 9 2009, 08:21 PM
Post #480

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,808

"Versetele satanice" - Salman Rushdie. Foarte dens...am impresia ca strabat o strada plina ochi cu oameni carora le aud vietile, tristetile, angoasele, nebuniile, povestite de-a valma.

+Quote Post

88 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 01:14 PM