IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
happyCat
post Mar 13 2009, 03:59 PM
Post #481

Musafir

Bulina - bine o descrii pe Kinsella. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) daca mai vrei un no-brainer de-al ei poti sa citesti si The Undomestic Goddess care e totusi un pic mai buna decat colectia Shopaholic.

Eu citesc acum A Walk in the Woods de Bill Bryson. Are omul asta un stil de a scrie de te apuca rasul asa de una singura, eu ieri ma prapadeam de ras, imi curgeau lacrimile. Highly recommended!
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Mar 13 2009, 04:10 PM
Post #482

Musafir

Eh chiar cu shopaholice nu pot sa citesc. Nici asta Remember Me nu e din seria aia.

Am si eu limitarile mele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Duda, Rushdie e la alt pol...El creaza o dantelarie literara, fina si subtila dar in acelasi timp imbalsamata in substanta.

+Quote Post
duda
post Mar 13 2009, 05:31 PM
Post #483

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,808

Asa e, bulina! Din pacate lectura merge incet, cu intoarceri si intrebari, cu imaginatia mea care incearca sa contureze scene si chipuri...repede spulberate de pana febrila a scriitorului. Dantelarie din fir subtire de...paianjen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Emilia Gadea
post Mar 17 2009, 11:03 AM
Post #484

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,849

M-a surprins placut aceasta carte:

Ospete Vanatoresti - Maria Dobrescu

Nu sunt vanatoare. Nu ma pasioneaza acest aspect. Nu sunt nici o pacifista inraita doar ca poate nu mi-a pus nimeni o pusca in mana. In schimb imi place cand mananc ce se vaneaza. Pana sa mananc prepelita, incercam doar ouale. Nu mai citesc urmatoarele pagini din aceasta carte pana nu mai trece inca o zi ca sa nu mi se faca iar pofta de ceva bun. O pagina pe zi ma incanta.

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 18 2009, 07:08 PM
Post #485

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu m-am apucat sa citesc Henryk Sienkiewicz- Quo Vadis.
O citesc pentru un post de pe un forum- cineva a zis ca l-a facut sa inteleaga de ce este crestin, chestie care m-a intrigat... O sa revin cu pareri cand o termin.

+Quote Post
kalua
post Mar 18 2009, 07:27 PM
Post #486

Musafir

Pe mine nu m-a facut sa inteleg chestia asta, este totusi o carte de capatai. Nu mai spun ce m-am bucurat c-am citit-o cand am vizitat Roma.

+Quote Post
Globetrotter
post Mar 23 2009, 12:09 PM
Post #487

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Mai am putin si o termin. Am inteles de ce a zis tipul ala asta. Cartea e foarte interesanta si m-a facut sa privesc prin alti ochi crestinismul. Oricum, trece la carti favorite, nu ma pot opri din citit. (IMG:style_emoticons/default/book.gif)
Singura parte nasoala e ca acum visez oameni mancati de lei noaptea. (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)

+Quote Post
bulina
post Mar 24 2009, 03:21 PM
Post #488

Musafir

"The Endless Knot: A Joanne Kilbourn Mystery" de Gail Bowen

Autoare canadianca, actiunea se petrece in Canada, imi place cum scrie.

+Quote Post
lotte
post Mar 29 2009, 11:55 AM
Post #489

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Am citit recent Iubirea fata de aproapele de Pascal Bruckner.
A citit-o cineva?Un pic comerciala, un pic previzibila, mi-a transmis multa scarba, dar si hohote de ras, am citit-o pe toata macar sa vad si eu pana unde ajunge Sebastien.
Autorul scrie pe verso "Acest roman place femeilor". Nu am inteles ce vrea sa zica, de ce place femeilor?Nu consider timpul pierdut cu cartea asta, dar altceva de autorul asta eu nu mai citesc.
Este vorba despre cum se prostitueaza un barbat.

+Quote Post
deedee29
post Mar 29 2009, 02:34 PM
Post #490

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Am terminat de citit "Proscrisul" de Sadie Jones. Cartea este foarte interesanta, povestea e foarte trista, cu un final bittersweet si o analiza interesanta a trairilor unui copil/barbat in devenire, ramas fara mama intr-o societate britanica plina de conveniente, in care oamenii pot ignora cu usurinta orice drama care le-ar putea strica o petrecere cu "prietenii" intr-o dupa amiaza de duminica. Din pacate este tradusa execrabil si asta iti taie un pic din placerea lecturii, cred ca mai multa savoare ar fi avut textul original.
Acum am inceput "Barbati care urasc femeile", volumul 1 din trilogia "Millenium", scrisa de Stieg Larsson. Inteleg ca filonul de baza e o poveste cu iz de roman politist si se pare ca lucrarea s-a bucurat de un succes enorm in tarile scandinave, unde ar fi cartea cea mai bine vanduta dupa Biblie. E drept ca mi-am luat-o mai mult inspirata de titlu, sa vedem acum daca si merita criticile favorabile pe care le-a primit.

+Quote Post

88 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 01:13 PM