IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
bulina
post Apr 1 2009, 08:40 PM
Post #501

Musafir

didi daca ai si debitul verbal direct proportional cu vocabularul si scriitura din condei chiar de nu erau dementi de la inceput deveneau pe parcurs (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

e de bine desigur (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Apr 1 2009, 09:05 PM
Post #502

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(deedee29 @ Apr 1 2009, 09:31 PM) *
Roxa eu am facut dreptul, deci prin urmare se poate spune ca mi-am exersat putin talentul oratoric (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Deci sa deducem ca nu practici dreptul? Si ce anume, daca pot sa intreb? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 2 2009, 01:42 AM
Post #503

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(bulina @ Apr 1 2009, 12:48 PM) *
vai Cleo ca io uitasem de atrocitatea aia care nu pot sa o numesc carte si chiar nu inteleg cum cineva chiar si poate publica asemenea diaree verbala cu pretentii de literatura...

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) era sa ma inec de ras

asa cum am mentionat stilul este totusi diferit in atrocitate fata de celelalte carti
Paria mi-a placut- prezinta India intr-un mod foarte intens, aproape ca te simti in mijlocul actiunii, uneori parca simti gusturi si mirosuri si .. ma repet (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Luni de fiere m-a scarbit.

Roxi de ce sa treaca vremea pt Clavell? Scrie foarte bine.

+Quote Post
deedee29
post Apr 2 2009, 08:25 AM
Post #504

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

E total off topic Sweet, dar nu stiu unde sa iti raspund. Ai intuit bine. Lucrez intr-o institutie care se ocupa de cariera magistratilor, deci facultatea imi foloseste pana la un anumit punct. Dar concret eu lucrez in departamentul de relatii internationale al acesteia si cand nu ma ocup de relatii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , imi bat capul cu atragerea de fonduri din programe internationale (gen Phare, Banca Mondiala, alti donori internationali sau programe ale unor institutii din statele membre dispuse sa finanteze activitati specifice sectorului).

Bulina sunt destul de tacuta, cu ei ma intrec in glume si mistouri, atat (la noi in birou e tot timpul o atmosfera gen Seinfeld, cine ne vede zice ca avem probleme cu capul). Dar e modul nostru de a nu ne lua prea mult in serios.

+Quote Post
Roxana_
post Apr 2 2009, 08:35 AM
Post #505

Musafir

QUOTE(Cleo @ Apr 2 2009, 02:42 AM) *
Roxi de ce sa treaca vremea pt Clavell? Scrie foarte bine.

Cleo, sa mai treaca vremea si sa-mi fac timp sa-l citesc si pe Clavell. Cartile ce nu le-am citit la vremea lor, le voi citi la 'batranete'.

Deedee, ai talent, dar n-as spune ca ti l-ai format neaparat in facultate, ci mai degraba din lectura sustinuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Apropo de asta, vezi ca te abordez la bar, ca mi-a placut ideea cu cartonase bagate in invitatii, ca sa-i anunt ca am schimbat locatia. Ma gandesc la o formulare de bun-simt.

+Quote Post
Cindy
post Apr 2 2009, 02:05 PM
Post #506

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Deedee, foarte misto ca faci ceva ce iti place (din ce intuiesc eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si aveti o astfel de atmosfera la birou, chiar conteaza mult.

Eu nu va plictisesc cu lecturile mele, nici nu sunt de beletristica.

+Quote Post
bulina
post Apr 2 2009, 03:21 PM
Post #507

Musafir

Roxa, tu te referi la la Clavell ca "vremea" lui ar fi cand a fost publicata cartea?

Eu cred ca o carte buna este atemporala oricum si atunci cand a aparut Sogun in Romania nu cred ca erai gata sa-l citesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sogun a fost scrisa in 1975 si eu am citit-o prin 87-88 (atunci am dat pentru ea spaga un pachet de Vikend la o vanzatoare din Baia Mare...)

Daca retin bine Clavell a murit la inceputurile anilor 90.... Merita citit oricand si datorita lui Japonia este o destinatie care nu pot sa o ratez (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 2 2009, 03:35 PM
Post #508

Musafir

Bulina, eram un grup de fete care citeam. Ma refeream ca atunci cand ele au citit Sogun, eu l-am sarit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Din cate imi amintesc, eram la liceu, cand amicele citeau Sogun. La mine, Japonia-i pe lista din cauza de 'Memoriile unei gheise'.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 2 2009, 05:21 PM
Post #509

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Nu va suparati va rog, dar cred ca denumirea corecta este Shogun. Si mie mi se pare o carte atemporala, m-a facut sa vad intregul Orient intr-un mod distinct. Eu zic ca merita citita, ca si Memoriile unei gheise, desi mi se par doua carti destul de diferite ca si continut, dar si ca stil.

+Quote Post
bulina
post Apr 2 2009, 07:28 PM
Post #510

Musafir

Asa este: Shogun. Dar de ce s-ar supara cineva??

Si mie mi se par extrem de diferite cartile.
Oricum mie Clavell imi place asa ca Roxa macar de-aia sa-l citesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

88 Pages V  « < 49 50 51 52 53 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 12:32 AM