![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
"The Secret Book of Grazia dei Rossi"
de Jacqueline Park |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Stiti ca va spuneam de Millenium al lui Stieg Larsson. Am ras pur si simplu primul volum intr-o saptamana (mie mi se pare putin, ca va dati seama ca mai fac si altele in afara de citit). Dar nu puteam sa il las din mana. Vineri noaptea m-am trezit la 2 si jumatate ca sa citesc, ca eram super curioasa sa vad ce mai face Mickael (personalul principal), iar duminica faceam ciorba de fasole si cu o mana mestecam in oala, iar cu alta tineam cartea si citeam (cultura cu fasole, mai prozaic de atat nici ca se putea). E cel mai bun roman politist pe care l-am citit de ceva timp incoace. Am gasit si volumul II, deja m-am apucat de el, sper sa nu ma dezamageasca ( sa fie ca filmele alea cu continuari, in care primul este extrem de interesant, iar celelalte parti sunt incercari jalnice de a repurta "succesurile" de incasari ale precedentului). Daca va place intriga si suspansul vi-o recomand.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
DD merci de recomandare. In ce limba o ai?
Cititorii suedezi sustin ca traducerea in engleza nu este prea reusita... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
E in romana, dar e ok.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se gasesc toate in romana, deci? Foarte frumos ca mi le cumpar atunci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu am gasit volumele 1 si 2. Pe cel de-al treilea nu l-am reperat inca, dar sper sa-i dea bice cu tiparitul, pana il termin eu pe al doilea.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 57 Joined: 25-September 08 Member No.: 4,808 ![]() |
"Iarna vrajbei noastre" John Steinbeck
"Exista doua tabere: cei ce inghit si cei care sunt inghititi. Pentru inceput este o regula foarte buna. Sunt oare cei care ce inghit mai morali decat cei care sunt inghititi?" |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
duda, ieri cand am citit in fuga calului citatul am zis asa: "...cei care inghit si cei care sughit..." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
mariaaa |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Jurnal" - C. Palahniuk - e foarte interesant
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
M-am apucat de Tzvetan Todorov- Descoperirea Americii
O perspectiva foarte interesanta asupra diferentelor culturale. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:16 PM |
|