![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Raj (in traducereea germana Maharani)de Gita Mehta, viata unei fiice de maharajah din copilarie, la inceputul secolului xx, pana dupa al doilea razboi mondial. Povestea fictiva, dar impletita cu foarte multa istorie indiana si engleza. Mi-a placut si a fost chiar informativa, mi-a deschis ochii vis-a-vis de probleme la care nici nu m-am gandit vreodata.
Tiger Moon de Penelope Lively, cartea asta m-a fascinat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Acum sunt pe la mijlocul lui Azarel de Karoly Pap, imi place. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
DDD (Deedee Darling (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ),
nu stiu ce ne facem pana in Octombrie cand apare volumul 3 (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) The Girl Who Kicked the Hornets' Nest # Paperback: 576 pages # Publisher: MacLehose Press (Oct 31 2009) # ISBN-10: 1906694176 # ISBN-13: 978-1906694173 http://detectivesbeyondborders.blogspot.co...on-men-who.html |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Sa va zic si eu ce-am mai citit? Pai...
Cella Serghi- Panza de paianjen Ionel Teodoreanu- Lorelei (am prevazut sfarsitul dar parca as fi vrut sa se termine altfel, mi s-a parut trist si previzibil) Ambele carti mi-au placut. Acum ma lupt cu Marin Sorescu- Trei dinti din fata (sac pentru Rozy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Bulina bine ca ai explicat. As fi zis ca e Dan Diaconescu in Direct (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
Ce pot sa zic e ca dupa o saptamana-doua mai trece putin din euforia asta. Ceea ce nu inseamna ca nu imi doresc la fel de tare sa vad cartea aia pe raft mai repede. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
De acord cu tine la estomparea euforiei, in special ca ma scufund in alte lecturi:
Dansatoarea de kabuki Blindness a lui Saramago ( o am word doc, in caz ca iti face cu ochiul) Angel's Game a lui Zafon(cum apare cum ma arunc pe ea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Daca tot a amintit-o Ka pe Lively, am trecut-o si pe Moon Tiger la lista... PS. Habar nu am cine e Dan Diaconescu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) PPS. Oricum am citit un pic de comentariu despre vol3 asa ca macar stiu cu ce se ocupa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am cumparat si eu e curind Dansatoarea de kabuki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, si eu am inceput "Trei dinti din fata", dar am citit vreo 2 pagini si am adormit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Oricum, in perioada asta nu prea apuc sa citesc beletristica, dar va pot spune cursurile pe care le citesc, ca sunt mii de pagini. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pai stai linistita, ca si eu am la cursuri si carti pentru licenta de citit...
Dar na, daca ma prinde cartea ce sa-i fac? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Eu am ajuns aproape pe la jumate, e destul de interesanta, ma tot intreb ce sa ma intampla. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noh, bine ca m-ai linistit, sa nu mai citesc mai departe, ca daca ma prinde cartea nu mai apuc sa invat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by pescarush: May 20 2009, 06:32 PM |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu citesc, de fapt recitesc, Adam si Eva de Liviu Rebreanu. E o carte fascinanta departe de stilul arhicunoscut al lui. Si ca sa va convingeti: Bărbatul şi femeia se caută în vălmăşagul imens al vieţii omeneşti. Un bărbat din milioanele de bărbaţi doreşte o singură femeie din milioanele de femei. Unul singur şi una singură! Adam şi Eva!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 07:09 PM |
|