![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Printesa Masako. Prizoniera Tronului Crizantemei. Povestea adevarata si tragica a printesei Japoniei.
Titlul pare telenovelistic, insa cartea e o biografie (prea putin romantata!) a printesei Japoniei. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Acum incerc sa citesc O iubire a lui Swann de Proust. E prea devreme sa ma pronunt. Sper sa nu fie ...un timp pierdut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca nu am timp sa-l caut dupa aia.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
DD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Gloriana, si colegele mele si-au cumparat Adam si Eva. E interesanta ideea de baza.
Eu ma "lupt" cu Dublu limbaj de William Golding. Cartea e subtirica si interesanta, doar ca n-am eu suficient timp sa intorc filele. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Citesc acum si-mi place 100 de zile la Portile Orientului de Ioan Grosan. E foarte faina cartea si o citesc pe episoade (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) , printre picaturi, la munci.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa,poi poate mai gasesc si eu Adam si Eva, ca era la nush ce ziar. M-am ales cu Ingerul a strigat, a lui Fanus Neagu.
Acum citesc Rosu si negru- Stendhal |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
L-am trimis ieri pe Mr. kalua la biblioteca sa comande trilogia lui Larsson, c-am vazut online ca n-aveau nicio carte de el. Si el se-ntoarce cu cartea nr. 2 de-acolo. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Deci clar ca bibliotecarele habar n-au ce-i cu ele. M-am hotarat sa nu mi le cumpar, eu nu-s deloc fan romane criminale si-s ditamai cartile astea, iar la noi locul de depozitare e strict delimitat (vreau sa va spun ca am carti si-n beci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Normal ca nu m-apuc de cartea a doua inainte de-a o fi citit pe prima.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Se pare ca e contagios. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, eu am carti si in garaj. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Urmeaza sa le mut in basement, daca terminam vreodata de amenajat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Voi puteti tine cartile de la biblioteca oricat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Aici trebuie sa le returnezi dupa 3 saptamani, sau mai poti face o prelungire de inca 3 saptamani. Daca nu le returnezi la timp, platesti amenda. Nu spun cate amenzi am platit (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) mai ales pentru cartile luate de cel mic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: May 21 2009, 02:36 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Acum incerc sa citesc O iubire a lui Swann de Proust. E prea devreme sa ma pronunt. Sper sa nu fie ...un timp pierdut. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ca nu am timp sa-l caut dupa aia. Deede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-ati facut curioasa si mi-am cumparat si eu "Adam si Eva" (desi mai mult ca sigur o aveam pe acasa). Si "Idiotul" de Dostoievski. Am observat ca sa vand in veselie cartile la ziare, mare noroc pamantean sa mai gasesti ceva daca nu mergi din timp. Insa oricum eu nu am timp sa le citesc acum. Rozy, e misto cartea, eu am citit-o cand eram mai micuta. Desi tare m-a enervat pe atunci personajul masculin, cu aroganta lui! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:17 PM |
|