![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, aici cartile le poti tine 4 saptamani si prelungi alte 4 numai daca nu e rezervata de cineva. La DVD-uri si CD-uri perioada e de o singura saptamana. Amenda n-am platit niciodata ca-i biblioteca mica, de sat, se mai inchid ochii sau te suna acasa sa-ti spuna ca acum chiar trebuie adusa cartea, din motive de rezervare. S-apoi fiica-mea se duce cel putin o data pe saptamana pe acolo si bibliotecara ii spune ce-a mai prelungit din oficiu pentru mine.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
A, deci aproape ca si aici. Si la noi, la DVD-uri si CD-uri e o saptmana cu inca una prelungire, si te suna acasa (un robot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) la veo 2 zile dupa ce trebuia returnata cartea, dar amenda e deja pusa in sistem. Nu e mare, daca duci cartea imediat (sau daca iti asculti mesajele la timp, ca mi se intampla sa le mai ascult si dupa cateva zile). La DVD-uri si CD-uri e mai mare amenda.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si la noi suna, suna si cand apare cartea de-o cautai (ca fii-mea e mare comandatoare )
amenda la noi e 1 sau 2 dolari ..parca on topic tot la Vartejul lui Clavell sint, si-un curs de-i zice LOMA (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, si la noi suna cand vin chestiile comandate.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am inceput o carte simpatica foc: The Pedant in the Kitchen (in original) de Julian Barnes. Tipul, englez, jurnalist (deci nu numai ca are talent la scris, e si scolit pe latura asta), se apuca la maturitate de bucatareala. Si tot comenteaza, la adresa parintilor, care nu i-au aratat mai nimic din domeniul asta acasa, a autorilor de carti de bucate si chiar despre el. Foarte bine si amuzant scrisa!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Draguta chestie.
Eu citesc... cartea lui Monti. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Julian Barnes este printre preferatii mei din literatura contemporana britanica, alaturi de David Lodge, Ian McEwan, Martin Amis si altii. De citit, sunt cu fundul in 5 strachini, de la dictionar german (da, eu citesc dictionare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) la Stieg Larsson si alte chestii teoretice scoase de Cambridge, Oxford, Longman. Cert e ca, in ultima vreme, mai mult dorm cu cartile in brate decat le citesc. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, sar'na ca ma mai luminezi, eu n-am citit nimic din cei spusi de tine (filmul filmurilor dupa Ian McEwan ce l-am vazut), chiar imi vine sa-mi dau palme si ma rusinez. Fata de mine. I-am trecut pe lista.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am facut teza de licenta pe cartea lui Ian McEwan, Atonement, prin 2004, fiindca mi-a placut mult. Era fain sa fi fost si filmul atunci sa fi facut ceva intretesut.
Julian Barnes este faimos pt cartea sa Papagalul lui Flaubert, iar I. McEwan a luat Booker Prize-ul pt Amsterdam. De la Martin Amis, mi-a placut Time's Arrow. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe amazon Amsterdam n-are deloc critici bune, mai toata lumea zice ca-i deceptionata de romanul asta (mai ales comparandu-l cu celelalte scrieri ale lui McEwan). (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Mi-am lungit considerabil wish list-ul pe amazon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:17 PM |
|