![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Termin si Zori de Zi. Dupa voi incerca sa vcorbesc despre experienta mea cu aceste carti. Dar astept sa se duca si ultima fila.
Am comandat si eu Mănâncă, roagă-te, iubeşte de Elizabeth Gilbert pentru ca v-am auzit pe voi vorbind numai de bine... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am terminat Iti amintesti de mine? de Sophie Kinsella. Ca de obicei, o lectura foarte potrivita cind nu vrei sa te uiti la tv, sa vezi filme sau sa hoinaresti pe net si nici sa iti incarci mintea sau sa ti-o pui pe moate. O carticica relaxanta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Astept sa ne vorbesti despre seria Amurg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt curioasa ce ti-a inspirat
|
|
|
![]()
|
|
In week-end. Inca am o invalmaseala in cap si as vrea sa imi spun parerea dupa ce s-au mai sedimentat impresiile. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pe mine nu stiu de ce nu ma atrag deloc romanele astea usurele. Ci mai degraba mind challenging sau informative, plus istorice. Cred ca sunt inca in perioada de autoformare. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eh, sint bune exact din motivul de mai sus. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu stiu de ce, acum nu ma simt in stare sa ma bag in nimic serios, psihologic vorbind. Incerc din rasputeri sa ma destind. Acum citesc Dragonul Furtunii, Seria Sugawara Akitada de I. J. Parker. Pare o carticica simpatica, un fel de roman politist a carui actiune se desfasoara in Japonia secolului al XI-lea. Sugawara Akitada, un nobil sarac si cinstit, functionar la Ministerul Justitiei, este trimis in Kazusa, o indepartata provincie din est, cu o misiune aproape imposibila: sa dezlege misterul disparitiei convoaielor care colectau taxele Imparatului. Prins in mijlocul unei conspiratii periculoase, trebuie sa afle adevarul intr-un taram al secretelor amenintatoare. # Castigatoare a Premiului Shamus pentru cea mai buna povestire cu detectivi, Parker revine cu un roman ce readuce la viata cu desavarsita maiestrie Japonia secolului al XI-lea. [...] Reusita este impresionanta: actiune pura, intr-un decor exotic si nefamiliar. (Publishers Weekly) # Povestit fascinant si cu un irezistibil simt al umorului, Dragonul furtunii ii va inrobi pe toti fanii romanelor istorice de suspans, cu atat mai mult cu cat actiunea recreeaza fermecatoarea epoca Heian a Japoniei medievale. (Booklist) # Scriitoarea I.J. Parker readuce la viata epoca Heinan a Japoniei medievale. Cartea, din seria Sugawara Akitada, îl are în centru pe irezistibilul erou, un nobil sarac si onest, devenit detectiv fara voie. Ritmul trepidant al cartii si actiunea desfasurata într-un decor exotic îi vor încânta pe toti iubitorii romanelor istorice de suspans. În calitate de functionar la Ministerul Justitiei, Akitada este trimis în Kazusa, o îndepartata provincie din est. El este implicat într-o aventura cu banditi, politicieni fara scrupule si calugari renegati. (Evenimentul Zilei) |
|
|
![]()
|
|
Am tewrminat Dragonul Furtunii si mi-ar fi placut sa citesc si altele din seria cu pricina, insa, din pacate, nu s-au tradus la noi. Am inceput Rochia neagra de latex de Lauren Henderson, ca tot trebuia sa ma relaxez...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Te-ai pus serios pe citit. Bravo (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu n-am citit cam de multisor o carte. Inca ma chinui la Mănâncă, roagă-te, iubeşte - Elizabeth Gilbert . Nicicum nu se prinde de mine sau eu de ea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Am inceput Rochia neagra de latex de Lauren Henderson, ca tot trebuia sa ma relaxez... Pare...kinky titlul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu am recitit "Jane Eyre" de Charlotte Bronte (am redescoperit-o acasa) si tare mult mi-a placut, un roman pur, profund si frumos. Am plans iar la final... |
|
|
![]()
|
|
Nu mai vreau sa pling. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu a fost kinky ci mai curnd un pseudo-roman politist. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am terminat Femeia invizibila de Lucy Cavendish. Mai am un teanc de ocupat mintea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 08:00 AM |
|