IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
Globetrotter
post Dec 11 2009, 03:14 PM
Post #591

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Am citit-o si eu, anul asta. Si mie mi-a placut, mai ales partea cu Indonezia... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu este nevoie sa postezi coperta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Uite asta e:
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/eat-prey-love.jpg)

This post has been edited by bookaholic: Dec 11 2009, 03:20 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Dec 11 2009, 03:34 PM
Post #592

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O am si eu, am inceput-o si ... nu stiu de ce mi s-a parut greoaie in acel moment. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Drept pentru care am luat alta in mina atunci. Ma reintorc, sper, la ea in week-end. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
melcri
post Dec 11 2009, 09:23 PM
Post #593

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Da,asta e coperta;am luat-o s-o dau in dar de Craciun unor prietene de-a mele.Acum am pus mana pe"Misterioasa disparitie a tinerei marchize de Loria? a lui Jose Donoso si este in asteptare "Toate familiile sunt psihotice" a lui Douglas Coupland(Cred ca este antrenanta dupa comentariile de pe coperta)

+Quote Post
Diana.
post Dec 15 2009, 06:15 PM
Post #594

Fondator eLady.ro

Gazda - Stephenie Meyer. Place la fataaaa!!! Sper sa fie buna pina la capat!

(IMG:http://booksblog.guidelive.com/The%20Host.jpg)

+Quote Post
melcri
post Dec 16 2009, 08:44 PM
Post #595

Incurabil

Am citit prima ;mi-a placut,iar a doua am inceput-o si ma atrage

+Quote Post
nadya
post Dec 18 2009, 08:23 PM
Post #596

Musafir

Acum citesc Fine Things de Danielle Steel. Pe vremuri am vazut o ecranizare a acestei carti, mi-a placut filmul, si m-am hotarat sa citesc si cartea.

Ati citit ceva de Danielle Steel? Cum vi se pare aceasta autoare? Mie nu-mi place stilul ei de a scrie -- prea siropos. De multe ori repeta la infinit aceleasi idei in naratiune, si in descrierea evenimentelor din carte. In afara de Fine Things, am mai citit 2 carti de ale ei -- Bungalow 2 si Sisters. Subiectele cartilor ei sunt foarte interesante, si de aia "m-am prins" in lectura catorva carti de-ale ei, dar stilul ei este execrabil. Cred ca nici Sandra Brown nu scrie asa de siropos ca ea, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dar spre deosebire de subiectele Sandrei Brown, care sunt toate la fel, subiectele lui D. Steel chiar sunt interesante.

Citind aceste 3 carti de D. Steel, am incercat sa vad dincolo de scrierea ei siropoasa si sa-i savurez subiectele si actiunile din carti, dar e prea mult. Asa ca dupa ce termin de citit Fine Things, m-am hotarat sa nu mai cumpar si nu mai citesc nimic de D. Steel.

Nu stiu cum dumnezeu reuseste sa vinda milioane de exemplare, cu un asemenea stil de a scrie. Pe coperta din spate a fiecarui volum al ei scrie Everybody reads Danielle Steel. Zau, chiar asa??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu n-am auzit pe nimeni niciodata sa spuna ca ii place Danielle Steel, inclusiv stilul ei siropos. Mie imi plac doar subiectele pe care le abordeaza in cartile ei, dar nu si stilul.

+Quote Post
Diana.
post Dec 19 2009, 12:00 AM
Post #597

Fondator eLady.ro

E aceeasi chestie cu telenovelele sau filmele de groaza. Totul depinde de gusturile fiecaruia. Mie nu-mi plac teenovelelele de exemplu,, alte persoane se simt ingrozitor daca pierd un episod din cea preferata...
Stiu si eu pe cineva cu intreaga colectie Sandra Brown: pe vremuri am spus ca toate cartile ei se rezuma la doua lucruri: umflatura lui din pantaloni si chilotii ei uzi.
Clarificare pntru minori: e vorba de o umflatura pe picior ca a cazut omul din prun si chilotii erau uzi ca de-abia ii spalase femeia.

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 19 2009, 12:09 AM
Post #598

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Esti mortala, Diana! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Sincera sa fiu mie Sandra Brown nu mi se pare asa siropoasa... pentru genul asta. Nu degeaba a avut atata succes. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

+Quote Post
melcri
post Dec 19 2009, 09:41 PM
Post #599

Incurabil

Nu-mi place Danielle Steel si nici Sandra Brown.Eu, dupa 2000 am citit toate cartile semnate de John Grisham;actiunea din cartile lui se deruleaza in atmosfera salilor de tribunal,despre si cu avocati,foarte palpitante si interesante.Ascos in fiecare an cate o carte;am pierdut ultimele 2 carti in sensul ca nu le-am mai luat incercand si altceva.De asemeni am citit si pot sa va recomand cu succes cartile scrise de un sriitor englez,David Logde, comedii;toate sunt nemaipomenite: Schimb de dame...Are un umor ...englezesc.
Am terminat cartea despre care incepusem sa va spun: Toate familiile sunt psihotice;mi s-a parut o drama a zilelor noastre;m-a impresionat,dar nu atat ca sa v-o recomand.

+Quote Post
Diana.
post Dec 19 2009, 09:52 PM
Post #600

Fondator eLady.ro

Si mie imi place cum scrie John Grisham. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar foarte mult.

+Quote Post

88 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:54 PM