IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
melcri
post Dec 21 2009, 12:21 AM
Post #601

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

Mie nu-mi place Sophie Kinsella,nu atat despre cum scrie cat despre subiectele abordate;n-am ce face am incercat cu una din cartile ei, pe care am cumparat-o si pe care n-am terminat-o de citit;e buna de facut cadou unei tinere mamici.(La cumparaturi cu bebe).

Fides, cum este The host?Ce gen este?
Go to the top of the page

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 21 2009, 12:24 AM
Post #602

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu de Sophie Kinsella am citit doar Sunt innebunita dupa cumparaturi, si mi s-a parut usurica, draguta si haioasa. Nu prea are valoare dar e genul de carte care nu iti pune mintea pe biguiuri si te face sa zambesti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Dec 21 2009, 02:19 AM
Post #603

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu cumpar genul Kinsella cind vreau sa ma destind. Exact pentru ca nu pune mintea pe moate si nu imi da dureri de cap... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu intra IMHO in clasa literatura, ci mai curind Carti de Duminica pentru odihnit neuronu` cum le-am mai denumit.
Melcri, Gazda e SF. Si e scrisa foarte bine. Insa un SF mai neobisnuit (daca putem considera ca SF-ul are subiecte obisnuite. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
melcri
post Dec 21 2009, 05:29 PM
Post #604

Incurabil

Merci,am s-o caut sa vad daca-mi place prezentarea.Eu mai pierd vremea prin Carefour la citit din cartile de acolo.Mai am niste repere si vreau sa vad daca dau peste ele.

+Quote Post
melcri
post Dec 23 2009, 01:07 AM
Post #605

Incurabil

Am gasit astazi colectia amurg nu le iau,nu sunt pe gustul meu am vazut ceva interesant Jefrey Archer,care imi place,Nelson De Ville,de asemenea.Va recomand:Primul intre egali si Nici un ban in plus, nici un ban in minus a lui J.A. si Fiica generalului a lui N D.Astazi am vazut si altele de aceeasi

+Quote Post
nadya
post Dec 24 2009, 05:41 PM
Post #606

Musafir

Acum citesc o carte de Agatha Christie, The Murder on the Links.

Mie imi place Sophire Kinsella, am cumparat si citit toate cartile ei. Sunt haioase si ma binedispun. Am auzit ca va aparea cea de-a 6-a carte despre Shopaholic, de-abia astept. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cat am citit seria Shopaholic (anul trecut), cateodata imi dadeam seama cat de mult ma enerveaza Becky Bloomwood cu unele faze super-idioate de-ale ei. De multe ori S. Kinsella a impins-o ca personaj spre situatii extreme, incat ma gandeam: "Cum e posibil ca cineva sa fie atat de prost??? Slava domnului ca e doar un personaj fictiv si nu o persoana reala". Cred ca nu mi-ar placea sa am o prietena ca Becky Bloomwood, m-ar enerva la culme.

Dar overall, imi plac cartile lui S. Kinsella, rad de ma prapadesc cand le citesc.

Am vazut ca ati mentionat John Grisham. Eu am citit The Appeal de la acest autor. Mi s-a parut ok; mie imi plac thrillerele, si savurez cartile plasate in tribunale, cu avocati, procurori, etc. Dar sincer Sidney Sheldon imi place mai mult, cartile lui mi se par mai "intense" (are si el destule romane actiunea carora se petrece in mediul justitiar). Mai am o carte de J. Grisham, The Innocent Man, o s-o citesc si pe ea la un moment dat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Dec 24 2009, 08:10 PM
Post #607

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Eu citesc acum Radu Tudoran- Toate panzele sus.

+Quote Post
nadya
post Dec 28 2009, 06:21 PM
Post #608

Musafir

Tocmai am citit o carte de Agatha Christie, Curtain - Poirot's Lat Case; iar acum citesc The Death Comes at the End de aceeasi autoare. Actiunea acestui roman mystery este plasata in Egiptul Antic; de altfel, este singurul roman al ei din categoria hystoric mystery.

+Quote Post
tiana
post Dec 28 2009, 08:15 PM
Post #609

Incurabil

Group: Obsedat
From: arad
Member No.: 6,600

Am terminat aseara Inelul-Mostenirea ultimului templier de Jorge Molist.

+Quote Post
Diana.
post Dec 29 2009, 02:17 PM
Post #610

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bărbaţi care urăsc femeile de Stieg Larsson.

Prima parte din trilogia „Millenium“ aduce un nou cuplu senzaţional pentru literatura thriller, pe detectivul Mikael Blomkvist şi pe Lisbeth Salander.
Primul volum din trilogia „Millenium“, „Bărbaţi care urăsc femeile“, un thriller poliţist care a făcut furori în occident, a fost editat de curând de Editura Trei.
Jurnalistul suedez Stieg Larsson a murit, în 2004, în mod neaşteptat, în urma unei crize cardiace, la vârsta de 50 de ani, imediat după ce a predat editorului său.
„Millenium“, seria de trei romane cu nu mai puţin de 1.935 de pagini. Stieg Larson era cunoscut ca jurnalist şi pentru lupta lui împotriva rasismului.

+Quote Post

88 Pages V  « < 59 60 61 62 63 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 04:49 PM