![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu citesc acum din asta:
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0560.jpg) Dar mama citeste ce citesti si tu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Doar ce am terminat de citit " Primii mei blugi", o carticica in care mai multi scriitori istorisesc amintirea primilor blugi. Face parte din colectia "Prima data" din care urmeaza sa apara "Prima mea betie" si "Prima dezamagire in dragoste".
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Ce interesant! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Foarte interesant. Sa deschidem un topic despre ...prima data? Indiferent de ce e vorba. Prima intilnire, primul sarut, prima vacanta, orice...
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum citesc o carte non-fictiune de John Grisham, The Innocent Man.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Citesc:Omul miracol-Povestea vietii lui Joao De Deus(brazilianul);trayeaza 1000 de oameni pe zi.11 milioane de oameni vindecati;face mai multe operatii intr-o zi decat se fac intr-un mare spital intr-o luna
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Am vazut si eu un reportaj acum ceva timp despre acest Joao de Deus. Interesant.
Eu am terminat Bărbaţi care urăsc femeile de Stieg Larsson. M-a placut, e o carte care te tine in alerta. Abia astept sa incep si volumul doi din serie. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am mai citit pe aceeasi tema cartile lui Lazarev si m-au impresionat ca si aceasta;acum citescGregg Braden,Trezirea la punctul zero(trecerea de la o era la alta a inceput)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Terminat Bărbaţi care urăsc femeile de Stieg Larsson. Inceput Fata care s-a jucat cu focul (al doilea volum din seria Millennium) a aceluiasi autor.
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum citesc The Devil and Miss Prym de Paulo Coelho. Am mai citit o data cartea asta acum 6 ani, in romana.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 12:08 PM |
|