IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
nadya
post Jan 9 2010, 08:05 PM
Post #621

Musafir

Acum citesc o carte de Madeleine Wichkam, alias Sophie Kinsella, The Gatecrasher. Eroina principala, Fleur, vrea sa duca o viata fara griji, sa nu faca nici un efort, sa nu munceasca, si este in cautare de barbati bogati care sa-i satisfaca aceasta nevoie. Modalitatea ei de a-i agata -- merge neinvitata la funerarii si isi alege tinta printre barbatii vulnerabili, care tocmai au pierdut pe cineva drag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
nadya
post Jan 13 2010, 06:20 PM
Post #622

Musafir

Acum citesc By the River Piedra I Sat Down and Wept de Paulo Coelho.

+Quote Post
Diana.
post Jan 13 2010, 08:13 PM
Post #623

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu nu mai reusesc sa termin Fata care s-a jucat cu focul... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
nadya
post Jan 16 2010, 09:15 PM
Post #624

Musafir

Acum citesc o alta carte de Madeleine Wichkam, The Wedding Girl. Milly, personajul principal, s-a maritat fictiv la 18 ani cu un homosexual american, ca sa-l ajute sa ramana in Anglia. Nimeni n-a stiut niciodata despre aceasta casatorie a ei... Zece ani mai tarziu ii vine randul sa se casatoreasca propriu-zis, dar secretul primei ei casatorii pe care il credea ingropat, ameninta sa iasa la iveala.

+Quote Post
Globetrotter
post Jan 23 2010, 09:03 PM
Post #625

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Am citit Barbati care urasc femeile-Stieg Larsson intr-o zi. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
E captivanta, desi nu credeam la inceput m-a prins, recunosc. (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0561.jpg)
Acum am inceput continuarea, Fata care s-a jucat cu focul...

+Quote Post
nadya
post Jan 28 2010, 04:02 AM
Post #626

Musafir

Tocmai am citit Frankensten de Mary Shelley, iar acum citesc Swapping Lives de Jane Green.

+Quote Post
Diana.
post Jan 28 2010, 05:03 AM
Post #627

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Trologia lui Lars a fost intr-adevar, captivanta, Book. ")
Frankenstein nu mi-a placut in adolescenta.

Acum citesc Un vis american de Norman Mailer.

Un vis american a fost ecranizat in anul 1966 de regizorul Robert Gist, cu Stuart Whitman, Janet Leigh si Eleanor Parker in rolurile principale.
Romanul urmareste drama lui Stephen Rojack, absolvent al Universitatii Harvard, erou de razboi, profesor universitar, realizator de emisiuni la televiziune care, intr-un moment de explozie a raului din el, isi ucide sotia, ii arunca pe fereastra cadavrul pentru a sugera o sinucidere, apoi se indragosteste de o cantareata de bar modesta, Cherry.
Sotia si socrul lui Rojack au legaturi cu Mafia, cu politia si cu persoane de mare influenta din televiziune si guvern.
Cherry, la rindul ei, isi strecoara existenta prin lumea interlopa, prin cea a bogatasilor si a potentatilor politici.
Scenele de sex si de violenta sunt zugravite fara menajamente, cu imagini crude, terifiante prin minutiozitatea descrierii.

Norman Mailer (n. 31 ianuarie 1923, Long Branch, New Jersey - d. 10 noiembrie 2007, New York) a fost unul dintre marii scriitori evrei americani contemporani.
S-a născut īn anul 1923 la Long Branch, New Jersey. A studiat la Universitatea Harvard.
A luptat īn Filipine īn cel de-al doilea război mondial, experienţă reflectată īn capodopera sa, romanul The Naked And The Dead (Cei goi şi cei morţi) (1948), considerat a fi primul roman postmodern. Romanele sale se īnrudesc cu reportajul. Īn abordarea operei lui Norman Mailer nu se poate face o distincţie clară īntre ficţiune, jurnalism şi eseistică, combinaţia de reportaj şi proză foarte personală se īntālneşte īn multe dintre cele mai cunoscute opere ale sale. A publicat poezie, proză scurtă, scrieri politice, o vastă eseistică, biografii şi critică literară. A decedat pe data de 10 noiembrie 2007, īn urma unei insuficienţe renale.

Bibliografie
The Naked And The Dead (Cei goi şi cei morţi) (1948)
The Deer Park (Parcul de cerbi) (1955)
An American Dream (Un vis american) (1965)
Why Are We In Vietnam? (De ce ne aflăm in Vietnam?) (1967)
Armies of the Night (Armatele nopţii) (1968, distins cu Premiul Pulitzer şi National Book Award)
The flight (Bătaia) (1975)
The Executioner's Song (Cāntecul călăului) (1979, Premiul Pulitzer)
Harlot's Ghost (Strigoiul lui Harlot) (1991)
The Gospel According To The Son (Evanghelia după Fiu) (1997)

+Quote Post
Szimcsi
post Jan 28 2010, 10:23 AM
Post #628

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu citesc acum Panza de paianjen - Cella Serghi. E foarte trista! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
melcri
post Jan 29 2010, 10:31 PM
Post #629

Incurabil

Member No.: 6,886

M-ati incitat cu Millenium;am comandat trilogia si ultimul roman a lui Grisham,Apelul;abia astept sa soseasca.

+Quote Post
melcri
post Jan 31 2010, 10:28 PM
Post #630

Incurabil

Member No.: 6,886

Am inceput sa citesc Gargui de Andrew Davidson;un debut exceptional al scriitorului, dupa critici.

+Quote Post

88 Pages V  « < 61 62 63 64 65 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 12:05 PM