![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai era la Real. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am terminat de citit Gargui a lui Andrew Davidson;e foarte buna cartea buna de tot ,multa fictiune,atractiva;n-am putut-o lasa din mana pana n-am terminat-o(intre anumite limite).E o carte frumoasa despre viata,despre viata dura;e o carte dura.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
M-ati facut curioasa cu Gargui, am vrut sa o cumpar si eu de la Diverta, dar nu mai era cand am ajuns din nou pe-acolo. Dar o am in vizor... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
In schimb, am luat alta carte buna, tot din ciclul "de nelasat din mana pana dimineata", Simbolul pierdut, al lui Dan Brown. Uitasem cat de bine poate sa scrie omul asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Un roman incitant, in care actiunea este intrerupta savuros de detalii istorice frumos ambalate si prezentate cititorului. Intr-un cuvant, imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am terminat si eu Simbolul, insa, spre deosebire de Cod si de Ingeri si Demoni, nu pot spune ca m-a dat pe spate. E incitanta, insa cred ca m-am obisnuit cu stilul, ca am ghicit din primele pagini unde e ingropat simbolul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Acum m-am apucat de Cartea Mironei - Cella Serghi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am inceput trilogia Millennium :imi place dacca este cu detectivi crimic,anchete,cercetari.Dar am fost la chef,o aniversare la Moeciu, apoi la o cununie civila cu nunta, asa ca am lucrat la recuperare ca sunt cam daramata,dupa serile astea de dans intensiv,mai ales ca am inceput si scoala.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Sa ne spui cum ti se pare dupa ce vei fi citit mai mult din ea!
Daca vrei sa mai sporovaim, te asteptam la bar, adica aici, sa ne spui cum a fost nunta! Szi, mie parca mi-a placut Cartea Mironei mai mult ca Panza de paianjen. (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) This post has been edited by Book: Feb 9 2010, 06:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Uite ca nu mai pot citi nimic nu stiu de ce ;caut altceva.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ei, cam asa ma simt eu in perioada asta. Nu mi-a facut nimic cu ochiul, nici macar o maculatura de duminica... Pur si simplu de doua zile nu am starea necesara. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ce credeti am terminat prima din trilogie:Barbati care urasc femeile;interesanta,atractiva si cu un final mai mult sau mai putin asteptat.Poate trec la a doua;am vazut asta seara un film bun ( ma duc la filme)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am terminat Cartea Mironei. Mi-a placut mai mult Panza de paianjen insa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:22 AM |
|