![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu m-am apucat de Mircea Eliade- Noaptea de Sanziene, dar nu prea am timp sa citesc... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie, sa nu dati cu parul, nu mi-a placut Eliade. :| Dar deloc.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hmmm... Pai ce ai citit de la el? Eu una il consider cel mai mare scriitor din literatura romana! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
N-am spus ca nu am citit, am spus ca nu imi place stilul lui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pai ce sa citesc, ce am avut de citit pentru la scoala si ce-am mai gasit pe-acasa pe la mama, adica Maitreyi, Noaptea de Sanziene, Secretul doctorului Honigberger, Domnisoara Christina, Isabel si apele diavolului, La Tiganci ... |
|
|
![]()
|
|
Pai imi inchipuiam ca ai citit, de asta te intrebam ce anume... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Mi se pare foarte ciudat, dar te pui cu gusturile omului? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu dau cu parul! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie imi place Eliade. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Are un stil ciudatel cateodata dar cred ca asta imi place la el.
"Noaptea de Sanziene" nu am citit, ia sa fac rost de ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Am terminat de citit Katia,Demonul Albastru scrisa de Principesa Marta Bibescu,o poveste superba!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
O noua editie a cartii lui MONTI;Mananca de placere,mentine-te in forma si mi-am pregatit,nu stiu daca am chef acum s-o citesc, daca nu in vacanta; Cea asteptata a lui Kathleen McGowan(Cartea intai a legendei Mariei Magdalena).
|
|
|
nadya |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acum citesc 2 carti -- Confessions of a Shopaholic de Sophie Kinsella si Trading Up de Candace Bushnell.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 3-March 10 Member No.: 8,100 ![]() |
acum citesc un roman in 3 volume scris de Petru Dumitriu.se numeste Cronica de familie.merita citita.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 03:09 PM |
|