![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Terminat Indragostita de un masai si azi noapte am citit Adio Africa tot de Corrine Hoffman.
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Cum a fost prima carte Corina? Io am vazut filmul , dar mama la pretenul meu a zis ca nu se compara cu cartea ... poate am sa o citesc si io sper curand.. Ultima mea carte a fost "The lost Symbol" Dan Brown ... imi plac fictiunile astea , pacat ca lumea ia in serios ce scrie el...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Maritata cu un beduin -Marguerite van Geldermalsen-asta am inceput aseara sa citesc
Julsko, cartea este absolut minunata! |
|
|
![]()
|
|
Am terminat Maritata cu un beduin.
Am mai citit Rapita la 12 ani-Sabine Dardenne Aseara am inceput Captiva-Julie Gregory |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Corina dar vad ca ai un apetit pentru citit nu gluma!In ultima perioada rasfoisi doar reviste si o enciclopedie de italiana,rusinica sa-mi fie!
|
|
|
![]()
|
|
Pai seara pana adorm citesc cate ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
M-am apucat, in sfarsit de Marile Sperante- Charles Dickens.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu mi-am consumat vremea cu carti de week-end: Ex-ii anonimi, Ca$ual, Gucci Gucii Coo.
Azi poate ma apuc tot de o chick-lit, Casa de pe plaja. Pur si simplu nu ma trage inima catre nimic serios. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Terminat Casa de pe plaja, Eu cu sora mea mai mica, Fetele din Riad.
Inceput Gargui. |
|
|
![]()
|
|
Nu ma trage inima sa termin Gargui nici de-o culoare... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca e cazul s ama reorientez.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 11:16 AM |
|